fbpx

JIPPO kohtaa seuraavissa kahdessa ottelussa ennakolta kaksi kovinta vastustajaansa. Viikon päästä lauantaina matkataan Iisalmeen PK-37:n vieraaksi, ja huomenna Joensuuhun saapuu jyväskyläläinen FC Blackbird.
FC Blackbird on pelannut sarjassa vasta yhden ottelun, jossa se tasasi pisteet SC Riverballin kanssa lukemin 1-1. Hieman nihkeästä avausottelusta huolimatta Blackbird kuuluu sarjan ehdottomaan eliittiin, ja sillä on laajassa ringissään – sopimuspelaajia noin 30 – useita Kolmosen tasolle kovia pelimiehiä. Esimerkiksi hyökkäyksen Eetu Parpala ja keskikentän Stefan Petrescu kuuluvat pelipaikoillaan sarjan eliittiin.
Myös JIPPO:n kausi on lähtenyt yskähdellen käyntiin. Ensimmäiset kaksi ottelua joukkue onnistui voittamaan, vaikka peliesitykset jättivätkin parantamisen varaa. Sen sijaan reilu viikko sitten pelattu ottelu Warkaus JK:ta vastaan päättyi ansaittuun vierasvoittoon, joten toivotaan, että viimeistään tuo pistemenetys herätti JIPPO:n toden teolla pelaamaan. Seuraavat kaksi ottelua ovat joukkueelle äärimmäisen tärkeitä, ja pisteitä on kerryttävä, ettei sarjan kärki ala karkaamaan.
JIPPO:n terveystilanne on hyvä, sillä ottelun aattona ainoastaan avausottelussa loukkaantunut Olli Muttonen on loukkaantumisen vuoksi sivussa. Kapteeni Johannes Mononen kärsii ulosajonsa seurauksena pelikieltoa, mutta muuten joukkueella on koko materiaali käytettävissään.
Tervetuloa kannustamaan JIPPO takaisin voittojen tielle!
 
JIPPO – FC Blackbird la 14.5. klo 17:00, Mehtimäen tekonurmi.
Liput: 5€ / 3€
Kokoonpanot (1h ennen ottelun alkua)