JIPPO tuplasi kauden maalimääränsä eilen Porvoossa, mutta kolme päästettyä aiheuttivat sen, että pistetili odottaa edelleen avaamistaan. Loppulukemat olivat 3-2 FC Futuran hyväksi. Molemmat JIPPO:n maalit viimeisteli Rony Huhtala.
Ensimmäinen puoliaika alkoi vahvasti kotijoukkueen komennossa, eikä JIPPO meinannut saada pallollista peliään kulkemaan. Futura siirtyikin ottelussa johtoon 17. minuutilla, kun Anton Britschgi laukoi pallon ohi hyvän ottelun pelanneen Nathan Stockien. Tästä JIPPO:n peli lamaantui hieman, kunnes hieman ennen puoliaikaa vieraat onnistuivat tasoituksessa: harjoitellun kuvion päätteeksi Huhtala puski pallon upeasti Futuran maalin alanurkkaan, syötön maaliin tarjoili Miika Vainikainen. Tasalukemissa siirryttiin myös puoliajan viettoon.
Tasoituksesta lisää puhtia saanut JIPPO tuli toiselle jaksolle täynnä uskoa siihen, että pistetili aukeaa. Toisin kuitenkin kävi: Artti Pösö iski lähietäisyydeltä ensin. 56. minuutilla, ja tuplasi Futuran johdon kahteen maaliin ottelun 72. minuutilla. Kokonaisuudessaan JIPPO hallitsi toista jaksoa, mutta maalit ratkaisevat, ja niissä Futura oli tänään parempi. Huhtala iski vielä lisäajalla toistamiseen Futuran puolustuksen hölmöillessä, mutta viimeisten minuuttien aikana JIPPO ei enää saanut kunnollista painetta Futuran maalille. Näin pisteet jäivät Porvooseen lukemin 3-2.
JIPPO esitteli ottelussa kolme Kakkosen debytanttia. Simo Kahelin pelasi topparina täydet minuutit, kuten myös vasempana puolustajana pelannut Jere Simanainen. Huippulupaava Jere Hiltunen pelasi keskikentän keskuudessa viimeiset viisi minuuttia.

FC Futura – JIPPO 3-2 (1-1)
17′ 1-0 Anton Britschgi
39′ 1-1 Rony Huhtala
56′ 2-1 Arttu Pösö