Jippo tasasi eilen pisteet Järvenpään Palloseuran vieraana lukemin 0-0 (0-0). Ottelussa molemmilla joukkueilla oli maalipaikkoja, mutta palloa ei saatu millään maaliin. Ottelua seurasi Järvenpään Keskuskentällä 250 katsojaa.
Ensimmäisen jakson ensimmäinen vaarallinen tilanne tuli 14 minuutin kohdalla, kun kymppipaikalla pelannut Timo Tahvanainen laukoi vasurillaan kaukaa. Vastustajan maalivahti Janne Laiho kuitenkin venytti tilanteen kulmaksi. Tahvanainen pääsi laukomaan uudestaan samaisen kulman päätteeksi, mutta tuloksena jälleen Laihon upea torjunta. Ajassa 22 minuuttia Teemu Hallikaisen lähettämä vapaapotku tippui viiden metrin viivalle Aapi Helvelahden jalkaan, mutta ohjaus lipsahti niukasti ohi maalin takanurkan. Myös JäPS sai jakson aikana yhden vaarallisen tilanteen, kun toppari Abdirashid Ali Mahdi pääsi puskemaan etutolpalta. Tällä kertaa vahvaa maalivahtiosaamistaan esitti Jipon Jirko Sorsa.
Toisen jakson pelin kuva oli se, että Jippo halusi hyökätä ja tehdä ottelussa maalin, mikä taas johti JäPS:n vaarallisiin vastaiskuihin. 62 minuutin pelin kohdalla Aleksi Nissinen sai oikean jalkansa vapaaksi, mutta Laiho venytti jälleen kätensä pallon tielle. Tilanteen jatkuessa torjunnan jälkeen pääsi Hallikainen yrittämään nostoa maalin takakulmaan, mutta pallo laskeutui meidän epäonneksi vain tolppaan, josta se jatkoi maaliviivaa pitkin Laihon käsiin. Ottelun kolme viimeisintä paikkaa siunautuivat Jipon pallonhallinnasta huolimatta kotijoukkueelle. 80 minuutin kohdalla Ali Mahli pääsi kokeilemaan uudestaan vasurillaan, mutta Sorsa haki pallon etukulmasta. Ajassa 83 minuuttia vikkelä Justus Kauppinen leikkasi oikealla jalallaan keskeen ja laukoi, mutta Sorsa torjui kerrassaan upeasti. Kauppinen pääsi vielä aivan ottelun lopussa puolittain läpi, mutta nosto ei päätynyt maalipuiden sisään. Ottelu päättyi kenties oikeutettuihin, mutta varmasti myös molemmissa joukkueissa jossittelua aiheuttaviin 0-0 -lukemiin.
Jippo on pelannut nyt seitsemän ottelua, joista se on hävinnyt ainoastaan yhden. Valitettavasti tasapelejä on kertynyt peräti neljä kappaletta, joten se verottaa hieman kokonaispistesaalista (10 pistettä, 6. sija). Jipolta puuttui ottelussa tulivoimaa hyökkäyspäästä, mutta maalipaikkojen luontiin se ei vaikuttanut merkittävästi. Ruuti oli kuitenkin märkää, mutta oletamme sen kuivuvan viikon päästä lauantaina pelattavaan FCV-kotiotteluun mennessä.
Avaus:

Vaihdot:
60´ Nelson Appiah -> Abdirahman Moalin
80´ Aleksi Nissinen -> Miika Vainikainen