Liian usein sitä arjessa unohtaa, miten se läheisyys on ihmiselle tärkeää. Jipon edustusjoukkueen pelaajat, puolustuksen luuta Aapi ja hanskamies Jikke, päättivät lähteä Joensuun keskustaan piristämään ihmisten arkea jakamalla haleja. Katso videolta minkälaisen vastaanoton pelaajat saivat.

✅HAASTE: Ota halauskuva tai -video ja jaa se #jippotekoja, ehkä joku innostuu juuri sinun innottamana samaan tekoon omassa arjessaan. Muutama vaihtoehto tämän toteuttamiseen:
1) Anna halaus ystävälle tai perheenjäsenelle, tutulle tai tuntemattomalle. 2) Vaihtoehtoisesti voit tulla Jipon kotiotteluun la 14.9. klo 17 Mehtimäelle, jossa otteluisäntä Joensuun Seurakuntayhtymä (Luterilainen kirkko Joensuussa) jakaa ilmaisia haleja katsojille. Haleja antamassa mm. Kirkonrotta ja Halinalle maskotit.

✅ARVONTA: Instagramissa ja Facebookissa kampanjatunnistetta (#jippotekoja) julkisella tilillä käyttävien, vuoden aikana erilaisia Jippo-tekoja tehneiden kesken arvotaan vuoden lopulla kivoja palkintoja. Katso nyt jo tehdyt teot: http://jippo.fi/tekoja/