JIPPO B 6-0 voittoon sarja-avauksessa.

JIPPO B avasi näyttävästi kautensa B poikien 2 divisioonassa pelillä Kotkalaista PeKa yj/2 joukkuettavastaan Mehtiäen tekonurmella. Ottelun lopputulos 6-0 Jipolle ei jättänyt mitään jossiteltavaa.
JIPPO otti komennon pelissä heti alkuvihellyksestä lähtien eikä antanut vaststajalle juurikaan aikaa eikä tilaa pallolliseen pelaamiseen. Ne muutamat harvat paikat joita vastustaja sai rakenneltiin joukkueen omasta toimesta mutta takaiskuilta vältyttiin.
Hieman hermostuneen alun jälkeen ensimmäinen näki päivanvalon 12. minuutilla. Maalin tekijänä oli Niko Niemeläinen. Maalin jälkeen Jippo vyörytti hyökkäyksia kohti PeKan maalia mutta hyökkäykset pysähtyivät melko usien kuudelletoista ilman laukauksia maalia kohti kunnes Tommi Rautiaisen kaukolaukaus 35. minuutilla löysi tien perille maaliin. Jesper Hokkanen lisäsi johdon heti Tommin maalin jälkeen 3-0 37. minuutilla joka oli myös taukotulos.
Toisen jakson alussa sää muuttui erittäin tuuliseksi ja taivaalta satanut lumi haittasi jonkin verran peliä. Jippo lisäsi kuitenkin vauhtia toiselle jaksolle ja vastustajalla oli suuria vaikeuksia päästä pois omalta kenttäpuoliskoltaan muuten kuin pitkillä purkupalloilla. Aleksi Nissinen lisäsi Jipon johdon 4-0 47. minuutilla. PeKa joutui vajaa miehiseksi Jere Tujulan taklattua väärin Eelis Korhosta ja saaden tilanteesta oikeutetusta toisen keltaisen, eikä tilanteesta suora punainekaan olisi ollut väärin.
Mies ylivoiman turvin Jippo jatkoi PeKan maalinhiillistamista ja 60. minuutilla Aleksi Nissisen hienon kuljetuksen päätteeksi pallo maaliin ja tilanteeksi 5-0. Vaihdosta kentälle tullut Konsta Kokko lisäsi vielä puollittaisen läpiajon päätteksi 70. minuutilla loppulukemiksi 6-0.
Kaiken kaikkiaan pelistä ei jäänyt paljon kerrottavaa seuraaville sukupolville ja parasta pelissä oli täydet sarjapisteet.
Valmentaja Ville Naumanen totesi pelin jälkeen että paljon on vielä parannettavaa mutta tästä on hyvä lhteä seuraavaan otteluun Kouvolaan jossa vastaa asettuu KJP yj/2 joukkue.

Seuraava ottelu:
KJP yj/2 – JIPPO B klo 14:00 Kymenlakson Sähkö Stadion

Maalit:
12′ Niko Niemeläinen 1-0
35′ Tommi Rautiainen 2-0
37′ Jesper Hokkanen 3-0
47′ Aleksi Nissinen 4-0
60′ Aleksi Nissinen 5-0
70′ Konsta Kokko 6-0

Kokookpano:
Tommi Rautiainen (Oskari Koskinen 40′)
Tuomas Kettunen
Elias Niskanen (Matias Kellokumpu 74′)
Jesper Hokkanen
Niko Niemeläinen
Väinö Häkki (Konsta Kokko 68′)
Aleksi Nissinen (Roni Takapuro 60′)
Miikka Naumanen (mv)
Leevi Nupponen (Samuli Gavrilov 65′-> Niklas Viskari 79′)
Arttu Hyttinen
Eelis Korhonen

Vaihdossa:
Joel Kempas (mv)
Oskari Koskinen
Roni Takapuro
Matias Kellokumpu
Konsta Kokko
Niklas Viskari
Samuli Gavrilov