JIPPO B aloitti 2016 kilpailukauden Lahdessa SM-karsinta pelillä FC Lahtea vastaan.
Lahtelaiset voittivat pojat selvästi 5-0. JIPON B:n valmistautuminen kauteen on ollut
erittäin vaikea. Useat loukkaantumiset rasittavat peliryhmää. Lahdessa oli mukana vain
13 pelaajaa.
Peli alkoi kotijoukkueen hallitessa, mutta perin sekavana. Lahtelaiset meni johtoon 13min.
Kohdalla. Ensimmäisen puoliajan toinen merkintä tuli ainoastaan lisä jobinpostina JIPOLLE, kun
jo pitkä sairaslista pidentyi yhden pelaajan verran. Tauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa 1-0.
Toinen puoliaika jatkuu samallalailla. Lahtelaiset piti palloa ja JIPPO puolusti. Sitten tuli nopeasti
Kaksi karkeaa virhettä keskialueella (46 ja 50min.) FC LAHTI kuittasi kummastakin tilanteesta helpot
maalit. Sama tahti jatkui vielä kahdesti JIPON virheiden kautta kotijoukkue voitti selvästi pelin 5-0.
Tästä pelistä ei voi muuta tehdä kuin ottaa oppia ja treenata lisää. Peliä pitää parantaa kyllä paljon
seuraavaan peliin. Seuraava peli onkin jo La 6.2. Joensuun areenalla Klo 21.00-23.00 JIPPO B-OLS