JIPPOn edustusjoukkueella on ollut usean kauden ajan kaksi joukkueenjohtajaa, Antti Tolonen ja Rauno Vainikainen. Antti jatkaa jojona entiseen malliin, mutta näistä joukkueen sisällä erittäin arvostetuista herrasmiehistä Rauno on jättämässä tehtävänsä jollekin toiselle. JIPPO haluaa kiittää Ranea kaikista joukkueen ja seuran eteen isolla sydämellä tehdyistä tunneista!

– JIPPOn edustuksen mukana on ollut hienoa toimia; fiksuja jätkiä joukkue täynnä ja reipasta menoa pelimatkoilla. Olen viihtynyt toiminnassa ja päässyt sisälle hienoon yhteisöön ja joukkueeseen. Koskaan ei ole ollut mitään ongelmia yhdessä toimimisen suhteen, kommentoi Rauno Vainikainen.

Kysymys on yksinkertainen: HALUATKO SINÄ TOIMIA JATKOSSA JIPPON JOUKKUEENJOHTAJANA? Et olisi tehtävässä yksin, vaan pääsisit hommissa rutinoituneen toisen jojomme ATon aisapariksi. Sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen, vaan sinulle opetetaan kaikki tarvittavat asiat. Voit olla mies/nainen ja iälläsi ei ole merkitystä (18+). Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta urheiluseuran toiminnasta. Työtehtäviä otteluissa ja pelireissuilla olisivat mm. seuraavat:

  • ottelupöytäkirjan täyttö viimeistään 4 h ennen ottelua
  • osallistuminen erotuomaripalaveriin 45 min ennen ottelua
  • palaverin asioiden välittäminen päävalmentajalle ja joukkueelle
  • pelimatkoilla taukojen ja ruokailujen ajoitukset sekä maksamiset seuran luottokortilla
  • pelin aikana varoitusten ym. ottelutapahtumien kirjaamiset ylös
  • pelin jälkeen tapahtumien varmistus erotuomareilta (varsinkin oman joukkueen varoitukset)

Emme maksa tehtävästä korvausta, mutta kaikki toiminta on sinulle ilmaista. Haluamme mukaan ihmisen, joka olisi kiinnostunut hyppäämään JIPPOn joukkueen matkaan ja olemaan osa ensi kauden tarinaa. Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä JIPPOn toiminnanjohtaja Timo Tahvanaiseen:

Timo Tahvanainen, toiminnanjohtaja
050-5622066
timo.tahvanainen@jippo.fi