Kauden 2019 ottelut Kakkosessa on Jipon osalta jatkosarjan viimeisiä pelejä vaille pelattu, joten nyt on hyvä aika avata seurakysely! Jippo haluaa kehittää ottelutapahtumaa ja toimintaansa jatkossa ja paras palaute saadaan ihmisiltä seuran ympärillä. Seura on järjestänyt jo useampana vuonna kyselyitä, jonka pohjalta seuran toimintaa pyritään kehittämään.

– Jippo on nyt ja jatkossa ympärillä olevien seuraihmisten eli meidän näköinen seura. Pyrimme kehittämään seuratoimintaa ja ottelutapahtumia katsojien näkökulmasta resurssiemme puitteissa. Itse otteluiden lisäksi kysely auttaa meitä suunnittelemaan paremmin mm. seuran markkinointia ja yhteistyökumppanuuksia. Ihmisillä on monesti paljon mielipideitä seuran toiminnasta ja me halutaan ne nyt kuuluviin. Kyselyiden lisäksi vaikuttamaan pääsee tulemalla mukaan seuran toimintaan vapaaehtoiseksi, kommentoi seuran toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen.

Kysely on tarkoitettu kaikille JIPPO:n edustusjoukkuetta seuraaville henkilöille. Kyselyn vastaamiseen menee vastauksista riippuen noin 5-15 minuuttia. Tärkeintä kyselyssä on antaa aito mielipide kysyttäviin asioihin, jotta voimme tiedon perusteella kehittää ottelutapahtumaa ja seuran toimintaa jatkossa mahdollisimman paljon seuraajiemme toiveiden ja mieltymyksien mukaan. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä yksittäisiä vastaajia tunnisteta vastaajajoukosta ilman erillistä suostumusta. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan VIP-kausikortti kaudelle 2020 ja kaksi (2) Dolly aterialahjakorttia.

 

TÄSTÄ VASTAAMAAN KYSELYYN