JIPPO venytti tappiottomien otteluiden putken jälleen viiden ottelun mittaiseksi, kun se nousi ensimmäisen jakson tappioasemasta toisella jaksolla 1-1 -tasatulokseen FC Lahti Akatemian vieraana. JIPPO:n maalin viimeisteli kulmapotkun jälkitilanteesta kapteeni Antti Åke.
Ensimmäisen jakson peli oli JIPPO:lta huonointa pitkään aikaan, ja Lahti hallitsikin ottelua selvästi. Kotijoukkue siirtyi johtoon 18. minuutilla, kun pallo pomppi keskialueella pelaajien ja erotuomarin välillä. Lopulta pallo löysi tiensä Justus Kauppiselle, joka viimeisteli puolittaisesta läpiajosta pallon ohi Nathan Stockien.
Lahden maalin jälkeen seurasi JIPPO:n ottelun vaikein vaihe. Lahti oli lähellä siirtyä kahden maalin johtoon, kun lähes puolesta kentästä nopeasti lähtenyt vapaapotku yllätti koko JIPPO-joukkueen ja kolahti tolppaan. Lisämaaleja ei onneksi ensimmäisellä jaksolla nähty, ja puoliajalle siirryttiin lukemissa 1-0.
Kuten niin usein ennenkin, toiselle jaksolle tuli huomattavasti parempi JIPPO. Rony Huhtala pääsi heti jakson alussa puskemaan pilkun kohdalta, mutta Lahden maalilla Miikka Mujunen venyi upeaan torjuntaan.
Pelikellon näyttäessä 79. minuuttia JIPPO onnistui tasoituksessa. Lahden puolustus ei onnistunut selvittämään Teemu Hallikaisen antamaa kulmapotkua, vaan pallo jäi pomppimaan rangaistusalueelle. Huhtala puski pallon kohti maalia, ja Antti Åke puski pallon selkä maaliin päin maalin kattoon. Maali oli Åkelle kauden ensimmäinen, Huhtala puolestaan on nyt syöttänyt JIPPO:n neljä viimeistä maalia.
Ottelun loppuhetkillä kummallakaan joukkueella ei enää ollut vaarallisia maalipaikkoja, ja loppulukemiksi jäivät näin 1-1. Ottelutapahtumiin nähden tulosta voidaan pitää JIPPO:n kannalta hyvänä, sillä tappio onnistuttiin jälleen välttämään. Seuraavan kerran JIPPO pelaa jo sunnuntaina, kun joukkue matkustaa jälleen vierasotteluun – tällä kertaa Helsinkiin, jossa vastassa on FC Viikingit.

FC Lahti Akatemia – JIPPO 1-1 (1-0)
18′ 1-0 Justus Kauppinen
78′ 1-1 Antti Åke
JIPPO: Nathan Stockie; Nuutti Tykkyläinen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo; Segun Ikudehinbu; Teemu Hallikainen, Eetu Koistinen, Miko Mäkirinne (71. Olli-Pekka Saarinen), Jakeem Johnson; Risto Kahelin (46. Rony Huhtala)