JIPPO sai kuin saikin tililleen kolme pistettä, vaikka ensimmäisen jakson suvereeni hallinta vaihtuikin toisen jakson aikana lievään paniikkiin omassa päässä. Lopulta loppulukemiksi kirjattiin kuitenkin kotijoukkueen hyväksi 4-2 (2-0). Maalintekijöinä kunnostautuivat Antti Kuosmanen, Tuomo Tolonen, Miko Mäkirinne ja Markus Swahne.
Hieman vajaamiehisenä otteluun joutunut Kings oli lähes koko ensimmäisen jakson helisemässä, eikä se saanut omaa pallollista peliään kuntoon oikein missään vaiheessa. JIPPO oli lähellä järjestellä itse muutaman maalintekotilanteen vastustajalle, mutta näistäkin tilanteista selvittiin lopulta helposti. JIPPO puolestaan iski pallonhallinnan lomassa kaksi maalia, kun ensin Antti Kuosmanen laukoi komeasti avausmaalin ja hetkeä myöhemmin sama mies keskitti, ja Tuomo Tolonen puski pallon sisään. Maalit olivat molemmille kauden ensimmäiset. Näissä lukemissa siirryttiin myös tauon viettoon.
Heti tauon jälkeen Miko Mäkirinne laukoi jo ratkaisevan oloisesti lukemiksi 3-0, ja ottelu vaikutti olevan ohi. Kings kuitenkin tuli mukaan kahdella varsin nopealla maalilla, ja JIPPO:n peli hieman kipsaantui. Pahin Kingsin rynnistys kuitenkin tasaantui, ja lopulta Markus Swahne iski vapauttavan neljännen maalin ratkaisten ottelun lopullisesti. Ottelun lopussa JIPPO piti kypsästi palloa, eikä Kings päässyt enää maalintekotilanteisiin, joten JIPPO:n reilu kuukauden mittainen voitoton putki katkesi.
Ottelussa nähtiin myös yksi debytanttia Kolmosen tasolle, kun B-juniori-ikäiset Tommi Rautiainen ja jo cupissa aiemmin esiintynyt Tuomas Kettunen pelasivat ensimmäiset minuuttinsa Kolmosessa suoriutuen omasta osuudestaan mallikkaasti.
JIPPO – Kings SC 4-2 (2-0)
22′ 1-0 Antti Kuosmanen
30′ 2-0 Tuomo Tolonen
47′ 3-0 Miko Mäkirinne
54′ 3-1 Jaakko Kasurinen
60′ 3-2 Jere Tikkanen
77′ 4-2 Markus Swahne
JIPPO: Paavo Jarva; Aapo Makkonen, Saku Kuure (43. Tuomas Kettunen), Johannes Mononen, Tuomo Tolonen; Miika Vainikainen, Eemi Porento (67. Tommi Rautiainen); Markus Swahne (83. Veeti Lehtimäki), Miko Mäkirinne, Teemu Hallikainen; Antti Kuosmanen (78. Aleksi Nissinen)