Jippo pelasi eilen lauantaina ensimmäisen kierroksensa viimeisen ottelun, kun se kohtasi kotikentällä tälle kaudelle Jipon tavoin Kakkoseen nousseen Nurmijärven Jalkapalloseuran. Ottelussa isäntäjoukkue näyttäytyi parempana ja tulostaululla komeilivat ottelun päätyttyä lukemat 2-0 (1-0). Jipon maalit tulivat hyökkääjinä pelanneille Jere Kähköselle ja Miko Mäkirinteelle. Ottelussa oli 164 katsojaa.
Ottelu pelattiin tuulisissa olosuhteissa, jossa myötätuulella oli suuri positiivinen vaikutus pallon liikkumiseen. Jippo pelasi ensimmäisen jakson vastatuuleen, mutta se ei otteissa näkynyt. Jakso oli Jipon hallintaa ja maalipaikkoja luotiin tasaiseen tahtiin. Jakson alkupuolella Mäkirinne vapautti oikea-aikaisella nostollaan Timo Tahvanaisen nokikkain vieraiden maalivahti Otso Knuuttilan kanssa, mutta Knuuttila torjui tilanteen kulmaksi. Aleksi Nissinen pelasi itsensä oikealla laidalla aina erinomaiseen vetopaikkaan pienestä kulmasta, mutta laukaus meni hieman ohi takayläkulman. NJS pääsi ensimmäisellä jaksolla kerran murtautumaan Jipon linjan taakse, mutta laukaus epäonnistui. Jippo sai viime otteluissa kadoksissa olleen palkinnon pelin hallinnasta juuri ennen taukoa ajassa 43 minuuttia, kun Tahvanainen syötti nerokkaasti Teemu Hallikaisen hyville keskityspaikoille. Hallikainen löysi maalinedustalta Jere Kähkösen, joka ohjasi Jipon johtoasemassa puoliajan viettoon.
Toisen jakson alku oli Jipolta hetkittäin huonompaa tekemistä: pallo ei tahtonut löytää omia miehiä ja osa pitkistä palloista leijaili myötätuuleen turhan kauas. NJS ei tämän jakson aikana kuitenkaan päässyt lähelle Jipon maalia. Jippo alkoi luoda jälleen enemmän painetta vastustajan päätyyn noin tunnin pelin jälkeen. Molemmat joukkueet tekivät yhdet paitsiomaalit mieheen, mutta kummassakaan ei jäänyt seliteltävää. Ajassa 75 minuuttia Jippo niittasi helpottavan 2-0 -maalin. Jälleen Hallikaisen lähettämä kierteinen vapaapotku löysi takatolpalta Mäkirinteen pään, jonka todella taidokas pusku vaikeasta asennosta vei Jipon kahden maalin johtoon. NJS ei saanut ottelun lopussa enää todellista kiriä aikaan, joten pisteet jäivät tällä kertaa ansaitusti Joensuuhun ja Jipolle.
Jippo esitti etenkin ensimmäisen jakson aikana harvalukuiselle yleisölle hyvää jalkapalloa. Pallo liikkui mieheltä toiselle iloisesti ja paikkoja lisämaaleihin luotiin useita. Jipon onnistujina olivat maalintekijöiden lisäksi vahvan ottelun kymppipaikalla pelannut Timo Tahvanainen sekä molemmat maalit syöttänyt Teemu Hallikainen. Ottelu oli tasaisessa sarjassa sarjataulukon kannalta tärkeä. Nyt Jipolla on matkaa sarjan kärkeen kuusi pistettä ja putoamiseen 5 pistettä. Viikon päästä käynnistetään sarjan toinen kierros kohtaamalla kotikentällä perinteikäs MYPA.

Avaus:

Vaihdot:
76´ Teemu Hallikainen -> Ville Teräsranta
82´ Aleksi Nissinen -> Miika Vainikainen
87´ Miko Mäkirinne -> Väinö Häkki