Jippo otti 1-0(0-0) voiton paikallisvastustaja SC Riverballista Joensuu Areenassa käydyssä torstai-illan ottelussa. Kokonaisuudessaan peli oli Jipon hallintaa, mutta maalipaikoille pääseminen tuotti vaikeuksia. Jipon ainokaisen ottelussa puski toisella jaksolla keskikentän keskellä täydet minuutit pelannut Aapi Helvelahti. Esityön maaliin tekivät lyhyen kulmapotkun pelanneet Aapo Makkonen ja Sauli Kettunen.
Ottelun ensimmäinen jakso oli selkeää punapaitojen hallintaa, jonka seurauksena vastustaja ajautuikin puolustamaan melko alhaalta. Jippo ei kuitenkaan onnistunut saamaan selkeitä maalia kohti suuntautuneita laukauksia, joten tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.
Toisella jaksolla keskialueelta alkoi löytyä enemmän tilaa, jota Jippo saikin hyödynnettyä ensimmäistä jaksoa paremmin pallollisessa pelissään. Markus Swahnen tyhjää maalia ja puolittaista läpiajoa lukuunottamatta maalipaikat kariutuivat kuitenkin köykäisiin viimeisiin ratkaisuihin tai paitsiovihellyksiin. Myös Riverball sai toisen jakson aikana paremmin otetta pelistä ja pääsi iskemään ajoittain vaarallisesti kohti nollapelin pelannutta Paavo Jarvan maalia. Perttu Rytivaaran niukasti ohi mennyttä puskua lähemmäksi vastustaja ei kuitenkaan päässyt, joten vuoden 2017 ensimmäinen paikallisottelu päättyi Jipon voittoon.
Jipon peli näytti kauttaaltaan paremmalta kuin edellisessä kotipelissä Areenalla, joten ottelusta jäi ainakin siltä osin hyvä maku. Peli olisi kuitenkin pitänyt ratkaista lisämaaleilla jo hyvissä ajoin, mutta tällä kertaa siinä ei onnistuttu ja vastustaja pääsi turhan lähelle tasoitusosumaa. Jippo jatkaa harjoitusotteluitaan helmikuun lopussa Iisalmessa, jossa vastaan asettuu viime kauden päätteeksi kakkoseen noussut Pallo-Kerho-37.
Avaus: Jarva; T.Tolonen(J.Tolonen), Sormunen, Åke (C); Helvelahti, S.Kettunen; Makkonen(T.Kettunen), Swahne(Sjöblom), Appiah(Nissinen); Kähkönen(Abdalle), Abahassine(Pussinen).
Vaihdossa: Ikonen