fbpx

Kauden 2022 kotiottelut on Jipon osalta viimeistä silausta vaille pelattuna, joten nyt on hyvä aika avata seurakysely! Jippo haluaa kehittää ottelutapahtumaa ja seuran muuta toimintaansa jatkossa ja paras palaute saadaan ihmisiltä seuran ympärillä. Seura on järjestänyt jo useampana vuonna kyselyitä, jonka pohjalta seuran toimintaa ja ottelutapahtumia pyritään kehittämään.

– Pyrimme kehittämään seuratoimintaa ja ottelutapahtumia katsojien näkökulmasta resurssiemme puitteissa. Itse otteluiden lisäksi kysely auttaa meitä suunnittelemaan paremmin mm. seuran markkinointia ja yhteistyökumppanuuksia. Ihmisillä on monesti paljon mielipideitä seuran toiminnasta ja tämä on helpoin tapa saada ne kuuluviin, kommentoi seuran toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen.

Kysely on tarkoitettu kaikille JIPPO:n edustusjoukkuetta seuraaville henkilöille. Kyselyn vastaamiseen menee vastauksista riippuen noin 5-15 minuuttia. Tärkeintä kyselyssä on antaa aito mielipide kysyttäviin asioihin, jotta voimme tiedon perusteella kehittää toimintaa jatkossa mahdollisimman paljon seuraajiemme toiveiden ja mieltymyksien mukaan. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lahjakortti seuran nettikauppaan (arvo 100€).

Kyselyyn pääset vastamaan tästä linkistä.