JIPPO vieraili eilen Lappeenrannassa PEPOn vieraana. Kakkoseen valmistautuva kotijoukkue karkasi ensimmäisellä jaksolla jo kolmen maalin johtoon, ja lopulta loppunumerot kirjattiin PEPOlle 3-1. JIPPO:n maalin viimeisteli Elias Tolvanen.
JIPPO aloitti ottelun hyvin, mutta varsin nopeasti ote siirtyi PEPOlle. Ensimmäinen jakso mentiinkin vahvasti PEPOn hallinnassa kotijoukkueen hallitessa etenkin keskikenttää. PEPO iski ensimmäisellä jaksolla kaikkiaan kolme kertaa, maalinteossa onnistui mm. ex-JIPPO Jakeem Johnson.
Toisella jaksolla JIPPO pääsi paremmin otteluun mukaan ja Tolvanen pääsi kaunistelemaan loppunumeroita läpiajosta. Ottelu päättyi siis lopulta PEPOn kahden maalin voittoon, mutta päävalmentaja Jouni Lehtimäki löysi ottelusta myös positiivisia asioita.
– Parannettiin taas omaa peliä hieman varsinkin toisella jaksolla. Uskallettiin pelata omaa peliä, vaikka vastustaja oli kova. Hieman paremmalla viimeistelyllä olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja, Lehtimäki kommentoi.
JIPPO:n riveissä esiintyi myös testipelaaja Kelvin Onosiughe. Onosiughe on pelipaikaltaan keskikenttäpelaaja. Hänen jatkonsa joukkueessa selviää alkuviikon aikana.

PEPO – JIPPO 3-1 (3-0)
JIPPO-maali: Elias Tolvanen
JIPPO: Paavo Jarva; Pessi Suonpää (50. Jere Simanainen), Topi Sormunen, Aapi Helvelahti, Tuomo Tolonen; Kelvin Onosiughe (55. Kristian Levy); Jere Kähkönen, Eemi Porento (30. Antti Kuosmanen), Miika Vainikainen (70. Joona Pussinen), Nelson Appiah (65. Jussi Tolonen); Elias Tolvanen