Vahvaan vireeseen äitynyt JIPPO otti äärimmäisen tärkeän vierasvoiton Kiffenistä eilen Helsingin Talissa. JIPPO-maalit viimeistelivät ensimmäisellä jaksolla Teemu Hallikainen ja ottelun loppuhetkillä Jakeem Johnson. Voitolla JIPPO:n asema sarjassa parani huomattavasti.
Ottelun alku sujui täysin JIPPO:n hallinnassa, eikä Kiffen saanut omaa peliään kulkemaan millään. JIPPO käytti Talin kentän suurta kokoa hyväkseen ja malttoi liikuttaa palloa omalla joukkueellaan. Hallinta tuotti tulosta jo ottelun 12. minuutilla: Teemu Hallikainen sai pallon rangaistusalueen vasemmalla laidalla, harhautti puolustajan ja laukoi oikealla jalalla pallon takatolpan kautta sisään.
Maalin jälkeen JIPPO jatkoi hallintaa, mutta jakson edetessä Kiffen alkoi päästä paremmin peliin sisään. Ottelussa oli mukavasti tunnetta, ja ajoittain otteet äityivät koviksikin, mutta tuomarikolmikko suoriutui hyvin ja piti pelin hallussaan. Puoliajalle siirryttiin JIPPO:n johtaessa maalein 1-0.
Toisella jaksolla JIPPO ei pystynyt hallitsemaan peliä enää ensimmäisen malliin, vaan peli muuttui hermostuneemmaksi. Joukkue menetti paljon palloja, ja Kiffen pystyi luomaan painetta kohti JIPPO-maalia. Lopulta ottelun 74. minuutilla vahvan ottelun pelannut Eetu Koponen tasoitti ottelun vapaapotkun jälkitilanteesta.
Tasoitusmaalin jälkeen näytti hetken aikaa siltä, että Kiffen onnistuu kääntämään ottelun. JIPPO kuitenkin pystyi kasaamaan rivinsä, ja ottelun loppuhetkillä iskemään vielä voittomaalin: vaihdosta kentälle tullut Rony Huhtala ajoi vahvasti rangaistusalueelle, ja syötti päätyrajalta taaksepäin Jakeem Johnsonille. Johnson ohjasi pallon suoraan ilmasta yläriman kautta sisään vieden JIPPO:n jälleen riemastuttavaan johtoon.
Viimeiset minuutit JIPPO onnistui puolustamaan hyvin, eikä Kiffen päässyt enää vaarallisille paikoille. Näin kotiintuomisina olivat erittäin arvokkaat kolme pistettä. Kun samaan aikaan Sudet voittivat Lahti Akatemian, ovat JIPPO ja Sudet tasapisteissä sijoilla kuusi ja seitsemän. Viidentenä oleva Viikingit on myös tasapisteissä, mutta heillä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.
Seuraavan kerran JIPPO pelaa lauantaina kotona, kun vastassa on Kultsu FC. Tämän jälkeen edessä on viikon sisään kaksi tärkeää vierasottelua, kun ensin keskiviikkona vastassa on FC Lahti Akatemia ja sunnuntaina FC Viikingit.

FC Kiffen – JIPPO 1-2 (0-1)
12′ 0-1 Teemu Halllikainen
74′ 1-1 Eetu Koponen
86′ 1-2 Jakeem Johnson
JIPPO: Nathan Stockie; Nuutti Tykkyläinen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo; Segun Ikudehinbu; Teemu Hallikainen, Tuukka Tiainen (82. Miika Vainikainen), Miko Mäkirinne, Jakeem Johnson (90+4. Valtteri Nykänen); Risto Kahelin (63. Rony Huhtala)