JIPPO pelasi eilen Respect Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelun, jossa vastassa oli HJK:n farmijoukkue Klubi 04. Läpi ottelun hyvin ja tiiviisti puolustanut JIPPO joutui lopulta antautumaan toisella jaksolla kertaalleen, ja näin jatkopaikka matkasi helsinkiläisille.
Varsinkin ottelun ensimmäinen jakso oli kotijoukkueelta erittäin tarkkaa pelaamista puolustussuuntaan, mutta oma pallollinen peli oli erittäin hankalaa, jonka vuoksi oikein minkäänlaista hyökkäyspeliä ei saatu aikaiseksi. Vähissä olivat paikat myös JIPPO:n päädyssä lukuunottamatta yhtä lähietäisyydeltä tullutta ohjausta, jonka Paavo Jarva torjui erinomaisesti. Niinpä puoliajalle siirryttiin tasalukemissa 0-0.
Toisen jakson alussa näytti siltä, että JIPPO saa omaa pallollista peliään paremmin kulkemaan, mutta jakson edetessä ote siirtyi jälleen vahvasti vieraille. Tunnin kohdalla vieraat siirtyivät johtoon, kun Konsta Ryynänen pääsi keskitykseen ensimmäisenä ja ohjasi pallon maaliin. Tämä hankaloitti JIPPO:n peliä entisestään, eikä yrityksestä huolimatta kunnollista kiriä saatu aikaiseksi. Niinpä jatkopaikka meni vieraille, JIPPO:n kausi puolestaan jatkuu vielä kolmella sarjaottelulla.

JIPPO – Klubi 04 01- (0-0)
61′ 0-1 Konsta Ryynänen
JIPPO: Paavo Jarva; Jussi Tolonen, Topi Sormunen, Aapi Helvelahti, Nelson Appiah; Miika Vainikainen, Olli Muttonen (82. Tuomas Kettunen); Teemu Hallikainen, Abdirahman Abdalle (70. Joona Pussinen), Aapo Makkonen; Elias Tolvanen