Yleinen koronavirustilanne ja etenkin Vaasan kaupungin alueella voimaan tulleet vahvat suositukset tapahtumien rajoittamisesta ovat johtaneet siihen, että osassa jalkapallon pääsarjoja on jouduttu tekemään useita ottelusiirtoja ja osin kaudet myös jatkuvat alkuperäistä pidemmälle. Ottelusiirtoja on tehty Ykkösessä, Kakkosen C-lohkossa sekä Naisten Ykkösessä. Muutoksista on neuvoteltu Palloliiton ja sarjojen joukkueiden kesken ja pyritty haastavassa tilanteessa löytämään mahdollisimman toimiva ja tasapuolinen ratkaisu.

Lopputuloksena muutokset otteluohjelmiin on saatu vahvistettua ja samalla vahvistetaan kausien jatkaminen viikkoa alkuperäistä myöhemmälle alempana mainittujen sarjojen osalta. Ykkösen kauden 2020 päätöskierros pelataan alkuperäisen ohjelman mukaan lauantaina 31.10. Uudelleen on aseteltu kaikkiaan viisi ottelua. Kakkosen C-lohkon osalta neljän yksittäisen ottelun siirron lisäksi kauden päätöskierros siirtyy kokonaisuudessaan pelattavaksi lauantain 31.10. sijasta niin ikään lauantaille 7.11. Naisten Ykkösessä puolestaan kauden viimeinen kierros siirtyy pelattavaksi lauantailta 7.11. lauantaille 14.11. viiden yksittäisen ottelusiirron lisäksi.

JIPPOn osalta tämä tarkoittaa sitä, että Vaasaan vieraskentälle suunniteltu FC Kiisto ottelu siirtyy sunnuntaille 1.11. Lisäksi koko päätöskierros siirtyy pelattavaksi suunniteltua viikon myöhemmäksi lauantaille 7.11.

JIPPO loppukauden ottelut:

su 11.10. klo 14 JIPPO – GBK
la 24.10. klo 14 JIPPO – Kemi City FC
su 1.11. klo 14 FC Kiisto – JIPPO
la 7.11. klo 14 JIPPO – OLS