fbpx

JJK antoi oppitunnin jalkapallosta Jyväskylän uudessa Vehkahallissa.
JJK:n aktiivinen prässi tuotti tulosta jo kahden minuutin pelaamisen jälkeen. Riiston jälkeinen matala keskitys löysi maalin edestä JJK-pelaajan jalan, jolla oli helppo työ laittaa pallo maaliin. Koko ensimmäisen puoliajan aktiivisesti pelanneet jyväskyläläisten laitapelaajat aiheuttivat ongelmia JIPPOn puolustuslinjalle. Huolimattomuusvirheet pallon kanssa kostautuivat vielä kolme kertaa ensimäisen puoliajan aikana. Puoliajalle siirryttiin 4-0 tilanteessa.
Toinen puoliaika alkoi tasaisemmissa merkeissä, mutta jälleen kerran maaliverkkoa heilutti JJK. 55 min ja peli oli 5-0. JJK kaunisteli vielä lukemia kahteen otteeseen toisella puoliajalla. Loppulukemat tylyt 7-0 ja kotiin ei jäänyt paljon kerrottavaa.