Päättyneellä kaudella JIPPO:n Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa kolmanneksi luotsannut Jouni Lehtimäki jatkaa JIPPO:n edustusjoukkueen päävalmentajana. Aikaisemmin seuraa myös pelaajana edustanut Lehtimäki aloittaa näin toisen kautensa joukkueen peräsimessä. Sopimus on kestoltaan vuoden mittainen.
– Viime kaudesta jäi nälkää ensi vuoteen ja uskon, että pystymme nuorella joukkueella parantamaan peliämme ensi kaudella. Olen tyytyväinen joukkueen kehitykseen kesän aikana, Lehtimäki toteaa.
Myös JIPPO:n johtokunta on ollut tyytyväinen Jouni Lehtimäen valmennukseen erityisesti nuorten pelaajien kehittymisen osalta. Useat JIPPO:N nuorista pelaajista pelasiva ensimmäisen kautensa miesten sarjassa ja heidän pelaamisena parantui selvästi kauden loppupuolella kokemuksen karttuessa.
– Joukkueen kehittymisprosessi on kesken. Haluamme jatkaa joukkueen valmennusta Lehtimäen johdolla ja uskomme, että ensi kaudella nuori joukkueemme on entistä paremmassa pelivireessä, toteaa Jipon puheenjohtaja Jorma Karttunen.
JIPPO aloittaa harjoittelun Lehtimäen johdolla marraskuun alussa.
– Joukkue on tarkoitus pitää mahdollisimman pitkälti kasassa ja aloitamme pelaajien sopimusneuvottelut välittömästi, päättää Lehtimäki.