Jippo uutiskirjeen lukijoilla ja sähköpostinsa kausikortin oston yhteydessä antaneille on mahdollisuus nähdä kauden ensimmäinen harjoitusottelu KuFu-Jippo suorana nettilähetyksenä. Itse ottelu alkaa Kuopio-Hallissa lauantaina 20.1.2018 klo 16:45 ja nettilähetys starttaa noin 15min ennen sitä. Jos haluat nähdä ottelulähetyksen, liity Jippo-uutiskirjeen tilaajaksi tästä. Ottelulinkin sisältävä uutiskirje lähetetään huomenna perjantaina 19.1. noin klo 18, joten liity tilaajaksi ennen sitä!
Jos olet jo seuran kausikorttilainen ja et ole vielä antanut sähköpostiosoitettasi kausikorttilaisten oman uutiskirjeen vastaanottamista varten, voit halutessasi tilata sen lähettämällä sähköpostiosoitteesi ja nimesi osoitteeseen mediatiimi@jippo.fi. Kausikorttilaisille lähetetään luonnollisesti huomenna sama uutiskirje, joka sisältää linkin ottelun livelähetykseen.
Huom! Uutiskirjeen tilattuasi sinun pitäisi saada heti uutiskirjeen vahvistusviesti sekä samana päivänä ns. Tervetuloa -viesti. Jos näin ei tapahdu, katsothan ettei vahvistusviesti ole eksynyt roskapostikansioon. Jos löydät uutiskirjeen sieltä, sinun tulee klikata sähköpostijärjestelmän ”Ei roskapostia”-kohdasta, jolloin uutiskirje tulee jatkossa aina Saapuneet -kansioon normaalisti.