Kauden viimeinen derby tänään keskuskentällä

Kuva: Marko Pennanen

JIPPO kohtaa tänään omalta osaltaan kauden viimeisessä paikalliskamppailussa Joensuun Palloseuran. JoPS:n isännöimä kamppailu käynnistyy Joensuun keskuskentällä klo 15, jossa JIPPO pelaa siis poikkeuksellisesti vierasjoukkueena.

Joukkueiden ensimmäisestä kamppailusta jäi JIPPO:lle erittäin karvas maku, sillä Erno Pennanen tasoitti ottelun käytännössä viimeisellä mahdollisella hetkellä. Helpolla ei JIPPO tule tänäänkään pääsemään, sillä varsin vaihtelevasti pelannut JoPS lataa varmasti kaikkensa tähän otteluun. JIPPO on löytänyt parissa viimeisessä ottelussa maalijyvänsä, ja latonut niissä peräti 18 maalia. Vastaavaa maali-iloittelua tuskin tänään nähdään.

JIPPO pääsee otteluun vahvalla kokoonpanolla, vaikka muutamia poissaolojakin joukkueella on. Kapteeni Johannes Mononen palaa kokoonpanoon kärsittyään pelikieltonsa. JIPPO:n loppukauden ainoana tavoitteena on ottaa neljästä ottelusta täydet pisteet, joka voi hyvinkin riittää sarjan toiseen sijaan – vaikka se ei täysin omissa käsissä olekaan. Toisella sijalla nousu Kakkoseen on vielä mahdollista, mikäli luopumisia tulee.

Tänään taistellaan joka tapauksessa Joensuun herruudesta. Kumpikaan joukkueista ei ole vielä sarjassa hävinnyt joensuulaisten keskinäistä ottelua. JIPPO tulee olemaan sarjataulukossa joensuulaisista paras, siitä ei ole epäilystäkään, mutta tänään se halutaan myös näyttää kentällä. Tervetuloa!

 

JoPS – JIPPO la 3.9. klo 15, Joensuun keskuskenttä.

Ottelupöytäkirja