Tekoja! -kampanja by Jippo & Lähitapiola Itä, maaliskuun teko: Luovuta verta!

Jipon edustusjoukkueen pelaajista Jikke, Santeri ja Tinke kävivät kirjastolla luovuttamassa verta, kaikki ensimmäistä kertaa. Pelaajat miettivätkin luovutuksen jälkeen, miten helppo ja nopea tapa tämä olikaan auttaa apua tarvitsevia. Katso videolta fiiliksiä verenluovutuksesta.

HAASTE: Nyt on teidän vuoro toimia eli käykää luovuttamassa verta!
Tässä ohjeet haasteen toteuttamiseen:
1. Katso meidän kuukauden haastevideo.
2. Tarkista veripalvelun nettisivuilta luovutuspaikat ja -päivät: Joensuussa seuraava verenluovutus on Joensuun pääkirjastolla to 21.3. klo 12-17.
3. Ennen luovuttamiseen tuloa käy tekemässä veripalvelun nettisivuilla ”sovinko luovuttajaksi”-testi.
4. Käy verenluovutuksessa, ota kuva tai video tapahtumasta ja jaa se #jippotekoja. Jos sinulla on julkinen profiili Instagramissa, tulee postauksesi näkyviin myös Tekoja!-kampanjan sivuilla. Ehkä juuri sinun tekosi innostaa jonkun muun mukaan? Tehdään tästä yhdessä näkyvä juttu!
5. Paras palkinto on meidän mielestä se, että näin pienellä teolla voit pelastaa jonkun ihmisen hengen. Arvomme kuitenkin vuoden aikana kasan vaihtuvia palkintoja kaikkien niiden kesken, jotka jakavat tekonsa Facebookissa/Instagramissa/Twitterissä hastagilla #jippotekoja julkisella profiililla.
6. Nyt pallo on sinulla – Lähdetkö mukaan vai jääkö teko vain ajatuksen tasolle?

Heitämme yhdelle toimijalle vielä erikseen haasteen jokaisen videon jälkeen. Tällä kertaa haastamme tähän tekoon kampanjan toteuttajakumppanimme Markkinointitoimisto Tovarin!

Markkinointitoimisto Tovari otti haasteen vastaan:

_____
Tekoja! -kampanja

Pääyhteistyökumppani:
Lähitapiola Itä

Kumppanit:
Sanomalehti Karjalainen
Abloy Oy
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Kampanjan toteuttajakumppani:
Markkinointitoimisto Tovari