Jippo kohtasi tällä kaudella toistamiseen sarjakakkosen Oulunkylän Gnistanin. Ottelu Mustapekka Areenalla päättyi viihdyttävien vaiheiden jälkeen tasalukemiin 1-1 (1-0). Ensimmäisen jakson alussa kotijoukkueen juuri sopimuksen tehnyt Saloum Faal osui läpiajostaan, mutta juuri ennen päätösvihellystä Miko Mäkirinne toi Jipon tasoihin rangaistuspotkusta. Ottelua seurasi 439 katsojaa.
Ottelu alkoi Jipon kannalta siis tylysti, kun Gnistan rankaisi hyvän hyökkäyksensä päätteeksi jo ottelun neljännellä minuutilla. Jipossa kauden 2013 pelannut Vili Roivainen syötti Faalin oikealta puolen rangaistusalueelle nokikkain Jippo-vahti Jirko Sorsan kanssa, mistä Faal pääsi sijoittamaan Gnistanin johtoon. Maalin jälkeen ensimmäinen jakso eteni lievässä kotijoukkueen hallinnassa, mutta maalipaikat jäivät Jipon onneksi käyttämättä. Gnistanin japanilaisvahvistus Naoyuki Yamazaki ohitti laukauksellaan jo Sorsan, mutta Timo Tahvanainen putsasi pallon maaliviivalta. Paluupalloon ehtinyt Teemu Pastila taas laukoi pallon lujaa yli Jipon maalin. Tämän tilanteen lisäksi Sorsa joutui kahdesti venymään parhaimpaansa lisäosumien välttämiseksi. Jipon paras paikka tuli Jere Kähköselle, joka laukoi pienestä kulmasta päin Gnistanin maalivahti Aatu Hakalaa. Tämän tilanteen päätteeksi Kähkönen jouduttiin vaihtamaan kentältä loukkaantumisen vuoksi. Ensimmäinen puoliaika oli Gnistanin.
Toinen puoliaika oli Jipolta pirteämpi, sillä maalipaikat merkattiin vierasjoukkueen hyväksi. Aleksi Nissinen oli päästä Mäkirinteen syötöstä läpi, mutta pallo kimposi kovan kosketuksen seurauksena suoraan maalivahdille. Tahvanainen pääsi myös kerran kokeilemaan laukaustaan hyvältä sektorilta, mutta liukastumisen seurauksena kuti suuntautui yli maalin. Mäkirinne itse pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta kaksi kertaa, mutta vedot päätyivät Hakalan syliin. Ottelu näytti jo päättyvän Gnistanin voittoon, kunnes esiin astui jälleen Mäkirinne. Mies vei rangaistusalueelle purjehtiessaan yhden vartaloharhautuksen ja kaksien länkien myötä kolme Gnistanin pelaajaa kahville, minkä seurauksena vaihdosta sisään tullut vasen puolustaja Jonathan Ndongala joutui rikkomaan pilkun arvoisesti. Mäkirinne laukoi rangaistuspotkulta jo kauden yhdeksännen osumansa. Ottelu päättyi välittömästi tämän maalin jälkeen.
Ottelun lopputulos otettiin Jippo-leirissä iloiten vastaan, sillä tappioasemasta nouseminen vieraskentällä sarjakakkosta vastaan tapahtui vasta lisäajalla. Ottelun lähtökohdat olivat vaikeat, sillä Jipolta puuttui käytännössä koko alkukauden pelannut puolustuslinja Aapi HelvelahtiTuomas KettunenAntti Åke. Lisäksi poissa olivat jälleen hyökkääjät Irakli Sirbiladze ja Zakaria Abahassine. Tänään debyyttinsä Kakkosessa tehnyt Niko Niemeläinen, kauden ensimmäiset isot minuuttinsa pelannut Tuomo Tolonen sekä vaihdosta hyvin sisään tullut Abdirahman Moalin kuitenkin suorittavat hyvällä tasolla. Kentän paras pelaaja oli Jippo-lasien läpi katsottuna kiistatta hienon ottelun pelannut Mäkirinne. Jippo jatkaa otteluitaan viikon päästä sunnuntaina jälleen vieraissa, kun vastassa on sarjakärki Lappeenrannan PEPO.

Avaus:

Vaihdot:
17´ Jere Kähkönen -> Teemu Hallikainen
56´ Niko Niemeläinen -> Abdirahman Moalin