JIPPO matkustaa huomenna pääsiäismaanantaina harjoitusotteluun kohti Jyväskylää, jossa se kohtaa viime kaudelta tutun FC Vaajakosken. Ottelu pelataan vielä sisätiloissa Vehkahallissa, joka lienee huomisen sääennustetta katsoessa varsin hyvä asia. FCV pelasi viime kaudella Jipon tavoin Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa, jossa se sijoittui loppujen lopuksi Jipon jälkeen toiseksi kaksi pistettä Jiposta jääneenä. Koko kausi eteni käytännössä näiden kahden joukkueen välisenä tasaisena taisteluna noususta Kakkoseen. Ensimmäinen ottelu Joensuun Keskuskentällä päättyi kesäkuun alussa 1-1 -tulokseen Antti Åken ja Aleksi Kaakisen onnistuttua maalinteossa. Kauden jälkimmäinen kohtaaminen päättyi Jipolle tärkeään 0-2 -vierasvoittoon sarjan maalikuninkaan Jere Kähkösen ja Miko Mäkirinteen maaleilla.
FCV sai loppujen lopuksi paikan Kakkosen A-lohkosta kabinetin kautta, kun Oulun Palloseura ei saanut lisenssiä tulevan kauden Ykköseen. Tämän seurauksena FC KTP nousi Ykköseen, ja FCV nousi muiden Kolmosen lohkojen toiseksi sijoittuneiden joukkueiden pistekeskiarvoja vertailtaessa parhaana lohkokakkosena Kakkoseen. FCV on säilyttänyt pääosin viime kauden runkonsa, johon on kuitenkin tullut uusia pelaajia Jyväskylän muista joukkueista.
JIPPO lähtee otteluun lähes parhaalla miehistöllään, sillä poissa ovat ainoastaan loukkaantuneina tällä hetkellä olevat Åke ja Ville Teräsranta. Paluun joukkueen pelaavaan kokoonpanoon tekevä Timo Tahvanainen puhkuu intoa loukkaantumisen jälkeen ja on huomenna taas valmiina antamaan kaikkensa kentän puolella.
– Kahden kuukauden loukkaantuminen takana, joten erittäin mukava lähteä pelaamaan huomenna. Olen harjoitellut nyt vajaat kaksi viikkoa normaalisti joukkueen kanssa, mutta koen olevani jo valmis pelaamaan. Pääsemme mittaamaan tasoamme Kakkosen joukkuetta vastaan, mikä on kauden lähestyessä erittäin hyvä asia. Otteluissamme on tähän saakka ollut paljon hyvää, mutta vielä toistaiseksi emme ole pelanneet yhtään ehjää ysikymppiä. Huomisen tavoitteena on voiton lisäksi onnistua pelaamaan ehjä ottelu ja viedä joukkueen peliä eteenpäin, kommentoi Tahvanainen.
FCV – JIPPO, maanantai 2.4. klo 14 Jyväskylän Vehkahalli.