Jippo matkustaa huomenna lauantaina Jyväskylän Vaajakoskelle, jossa joukkue kohtaa FC Vaajakosken. FCV aloitti kauden vahvasti, mutta on kesän aikana vajonnut putoamistaistoon. Joukkue on kuudellatoista pisteellään sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, neljä pistettä putoamisviivan alapuolella ja kuusi pistettä ottelun enemmän pelanneen Jipon takana.
Joukkueet kohtasivat kesäkuussa Joensuussa, jolloin Jippo oli parempi Sauli Kettusen ja Timo Tahvanaisen maaleilla 2-1 FCV:n Niko Lohen tehtyä merkityksettömäksi jääneen kavennuksen lisäajan viime sekunneilla. FCV on Jipolle tuttu vastustaja jo Kolmosesta viime kaudelta, jolloin Jippo jäi kotonaan 1-1-tasapeliin, mutta Vaajakoskella pisteet matkasivat Joensuuhun 0-2-voitolla, joka siivitti Jipon lopulta koko sarjan voittoon.
FCV voitti kotonaan MiPK:n kesäkuun lopussa ja pelasi heinäkuun alussa sarjajumbo LPS:ää vastaan tasan, mutta on hävinnyt niiden jälkeen neljä ottelua putkeen. Viime kierroksella joukkue hävisi PKKU:lle vieraissa rumin 8-2-lukemin. Edellisessä kotiottelussaan kaksi viikkoa sitten vaajakoskelaiset joutuivat nöyrtymään MP:lle 0-2. FCV:n sisäisen maalipörssin kärjessä ovat neljästi verkkoja heiluttaneet Topi Järvinen sekä Matias Kiesilä. Joukkueen avainpelaajiin lukeutuvat myös kaksi maalia viime ottelussa tehnyt Toni Järvinen, Peetu Lintinen sekä Niko Lohi.
Jippo lähtee otteluun hieman repaleisella kokoonpanolla. Varmasti sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Zakaria Abahassine, Jere Kähkönen sekä Irakli Sirbiladze. Sauli Kettusen, Timo Tahvanaisen ja Miko Mäkirinteen pelaaminen on epävarmaa. Lisäksi sekä päävalmentaja Jouni Lehtimäki että apuvalmentaja Sasha Anttilainen passitettiin tuomariston toimesta katsomoon kesken viime ottelun, joten he ovat toimitsijakiellossa. Valmennusvastuussa tämän ottelun ajan ovat maalivahtivalmentaja Jussi Nevalainen sekä Zakaria Abahassine.
– Sarjataulukko näyttää nyt siltä, että meidän tulee viiden viimeisen kierroksen aikana keskittyä lähinnä sarjapaikan varmistamiseen. Viime viikonlopun tappio on unohdettu jo ajat sitten, ja viime kaudelta tuttu FCV on ollut joukkueen ajatuksissa koko viikon. Lähdetään voittamaan riippumatta siitä, ketä pelaajia meillä on käytettävissä. Viimeiset kaksi ottelua vieraissa ovat kulkeneet hyvin, jatketaan siitä, kapteeni Antti Åke toteaa.

Ottelusta on tarjolla Pihlajalinnan isännöimä livelähetys uutiskirjeen tilaajille, kirjeen voit tilata täältä.
 
FCV – JIPPO lauantaina 25.8. klo 17.00 Vaajakosken liikuntapuistossa