Otteluennakko JIPPO B – JäPS B

Kevätkierroksen kotiottelut päätökseen – JäPS vastustajaksi Mehtimäelle

JIPPO B:n kevätkierroksen viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina Mehtimäellä. Vastassa on sarjassa viidentenä oleva JäPS Järvenpäästä. JIPPO on noussut viimeisen kolmen pelin aikana sarjan viimeiseltä paikalta neljä pykälää ylemmäksi ja on tällä hetkellä kaksi pistettä edellä ensimmäisellä putoajan paikalla olevan Futuraa. Syytä ei siis vielä ole huokaista helpotuksesta vaan jokaiseen jäljellä olevaan kolmeen peliin on lähdettävä voittoa hakemaan.

JäPSin kausi on ollut vaihteleva. Joukkue on pelannut tasaisia pelejä sarjan kärkijoukkueita vastaan ja voittanut mm. molemmat Lahtelaiset joukkueet. Toisaalta Järvenpääläiset romahtivat viime kierroksella 0-4 tappioon sarjassa viimeisenä olevan KJP:n vieraana. Vastaamme tulleekin rumasta tappiosta sisuuntunut joukkue, joten alusta asti on oltava hereillä.

JIPPO:n kausi Ykkösessä on ollut vahvasti kaksijakoinen. Viiden tappion jatkoksi on nyt otettu kolme voittoa putkeen ja kaiken huipuksi omissa ei ole ”soinut” kertaakaan näiden kolmen pelin aikana. Joukkue on selkeästi omaksunut pelitaktiikan, jolla pisteitä saalistetaan. Hyvänä esimerkkinä tästä on se, että edellisessä vieraspelissä oli poissa useita runkopelaajia ja matkassa oltiin ilman vaihtomiehiä ja silti pisteet tuotiin kotiin. Onnistumiset ruokkivat itseluottamusta ja nyt onkin tilaisuus mitata missä mennään tasollisesti sarjan kärkipäähän kuuluvaa joukkuetta vastaan. Pelaajatilanne on kohentunut edellisestä pelistä ja vaihtopenkillä lieneekin tällä kertaa tungosta.

Ottelu pelataan Mehtimäellä 18.6. klo 15 alkaen. Tervetuloa seuraamaan ottelua ja kannustamaan JIPPO:a voittoputken jatkamiseen. Reaaliaikainen tulospalvelu löytyy osoitteesta. http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2016?&spljp16&BSMK