Jippo jatkaa harjoitusotteluitaan huomenna lauantaina, kun vastaan asettuu jo kertaalleen talven aikana kohdattu Iisalmen PK-37. Joensuun jalkapalloihmisille voimme tarjota vihdoin harjoitusottelun myös kotikentällä Joensuussa, sillä ottelu pelataan Utrassa Koillispuiston tekonurmella alkaen klo 16.
Edellisen PK-37 -ottelun ennakkoa lainaten voimme todeta vastustajan olevan tuttu erityisesti kaudelta 2016, jolloin tiiviisti puolustanut ja erikoistilanteissa vahva iisalmelaisjoukkue voitti Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen Jipon jäätyä kolmossijalle. Viime syksynä joukkue onnistui säilyttämään sarjapaikkansa Kakkosessa, ja jatkaa tulevallakin kaudella pitkien etäisyyksien C-lohkossa.
Helmikuun PK:n 2-1 -voittoon päättyneessä kohtaamisessa pienessä Iisalmen hallissa Jipolta puuttui peräti yhdeksän pelaajaa. Jipolta tässä ottelussa maalinteossa onnistui rangaistupilkulta Miko Mäkirinne. Nyt pelaajatilanne on toinen, sillä poissa ovat ainoastaan Zakaria Abahassine ja pitkään loukkaantuneena ollut, mutta vähitellen taas joukkueen harjoitteluun mukaan pääsevä Ville Teräsranta. Jipon kaikissa seitsemässä harjoitusottelussa avauksessa puolustuslinjassa pelannut vuonna 2000 syntynyt Tuomas Kettunen on kehittynyt talven aikana selkein askelin.
– Harjoituskausi on mennyt omalta osaltani tosi hyvin. Treenit ja pelit ovat kulkeneet hyvin ja olen pysynyt terveenä. Miesten pelejä olen viime vuosina jo muutaman pelannut, joten näiden pelien vauhti ei sinällään ole tullut yllätyksenä. Koen päässeeni hyvin joukkueen pelaamiseen mukaan. Odotan huomiselta kovaa peliä ja uskon, että jos pelaamme samalla tavalla kuin edellisenä viikonloppuna niin voitamme, kommentoi Kettunen.
HUOM! Puiset penkit on tyhjennetty tämän päivän treenin jälkeisillä talkoilla lumesta, mutta ne ovat paikoittain märät tai jäiset. Liikkuminen kentän reunoilla kannattaa suorittaa varoen, sillä liukkaita, lumisia ja vetisiä kohtia riittää. Mikäli haluat istua katsomossa, niin istuinalustan mukaan ottaminen on hyvä idea.
JIPPO – PK-37, lauantaina 7.4. klo 16.00 Koillispuiston tekonurmi. JIPPO-kioski palvelee, vapaa pääsy!