Regions’ Cup jatkuu Jipon osalta huomenna perjantaina kolmannen kierroksen ottelulla Toivalan Urheilijoita vastaan. Ottelu pelataan Mehtimäellä klo 18.30 alkaen. Kohtaaminen on joukkueille ensimmäinen laatuaan.
ToU on Itä-Suomen Nelosessa pelaava joukkue, joka selvitti tiensä kolmannelle kierrokselle kaatamalla AFC Keltikin Koillispuistossa maalein 0-2. ToU sijoittui edellisellä Nelosen kaudella kymmenen joukkueen sarjassa kolmanneksi. Savolaisjoukkueen nimekkäimpiin pelaajiin kuuluvat Jipossa useampaan otteeseen Ykköstä pelannut Jan Berg, sekä Bergin tapaan myös Veikkausliigassa pelannut Jani Mahanen.
Jipon viime viikolla SC Riverballia kaatamassa olleista pelaajista Miko Mäkirinne on huomisesta ottelusta sivussa loukkaantumisen takia. Poissa ovat myös Jere Kähkönen sekä Joona Pussinen. Pidemmän aikaa sivussa ollut Aapo Makkonen on sen sijaan palaamassa kokoonpanoon.
– Vastustaja ei ole kovinkaan tuttu, mutta voitto ja jatkopaikka on joukkueen ainoa tavoite. Mukava päästä korkkaamaan Mehtimäki pelien muodossa, toteaa Sauli Kettunen.
 
Regions’ Cupin 3. kierros: JIPPO – ToU, perjantaina 28.4. klo 18.30 Mehtimäellä. Otteluun on vapaa pääsy.