Jipon parin viikon mittainen ottelutauko päättyy huomenna lauantaina, kun joukkue matkaa Kouvolaan Susien vieraaksi. Harjoitusottelu piti alunperin pelata viime viikolla, mutta se siirrettiin Jipon yllättäneen pelaajapulan takia.
Sudet pelasi vielä viime vuonna Kakkosen A-lohkossa. Kausi päättyi kuitenkin niukkaan putoamiseen kouvolalaisten jäätyä viimeisellä kierroksella ilman pisteitä. Kauden jälkeen useampi Susien runkopelaajista on vaihtanut MyPan paitaan, mutta joukkue lienee silti yksi ennakkosuosikeista alkavalla kaudella Kaakkois-Suomen Kolmosessa.
Joukkueet ovat kohdanneet virallisissa otteluissa kolme kertaa, joista jokainen Kakkosessa kaudella 2015. Jippo isännöi Susia kahdesti voitotta, ensimmäisen ottelun päätyttyä 0-2 ja toisen tasan 1-1. Kouvolasta Jippo haki kuitenkin komean 0-3-voiton.
Jippo lähtee otteluun hieman siipirikkoisena, sillä sivussa kokoonpanosta ovat Timo Tahvanainen, Teemu Hallikainen, Ville Teräsranta, Miko Mäkirinne, Niko Niemeläinen ja Väinö Häkki.
Jokaista ottelua lähdetään voittamaan, eli näillä ajatuksilla myös otteluun Susia vastaan. Uskon jokaisen pelaajan olevan valmiina pelaamaan hyvin lauantaina. Vaikka mittari ei ole ollut kovin mahdollinen edellisissä otteluissa, niin olemme kuitenkin pelanneet hyvin. Jatketaan siis siitä, mihin ollaan jääty, hyökkääjä Irakli Sirbiladze paaluttaa.
Sudet – JIPPO, lauantaina 24.3. klo 12.00 Lehtomäen tekonurmella Kouvolassa.