JIPPO B sai sunnuntaina vastaansa kotikentälleen Ilves/2:n Tampereelta. Kauden tähän menessä parhaan esityksen siivittämänä JIPPO hurjasteli sarja kolmosta vastaan taululle peräti 5-0 loppulukemat.
Ottelun ensimmäisistä minuuteista lähtien Jipon aktiiviinen puolustuspelaaminen tuotti hankaluuksia Ilvekselle. Pallo oli jo ensimmäisellä minuutilla Ilveksen maalissa mutta maali hylättiin paitsiona. Tämän jälkeen kaksinkamppailut keskialueella kääntyivät poikkeuksetta kotijoukkueelle ja tämän myötä JIPPO otti myös pallonhallinnan itselleen. Kun ottelua oli pelattu 12 minuutia JIPPO hyökkäsi oikeanlaidan kautta Ilveksen maalille. Pallo pomppi lopulta 16-alueella hurjasti koko ottelun töitä tehneelle Jesper Hokkaselle, joka pommitti pallon takanurkkaan ja siirsi Jipon 1-0 johtoon. Seuraavaa maalia ei tarvinnut odotella kuin neljä minuuttia ja tällä kertaa oli Aleksi Nissisen vuoro ampua pallo ohi Ilves maalivahdin röyhkeän pallon riiston jälkeen ja JIPPO siirtyi 2-0 johtoon. Vahvan pelin hyökkääjänä pelannut Nissinen viimeisteli myös ottelun seuraavan maalin läpiajon jälkeen, kun ottelua oli pelattu 27. minuuttia. Neljä minuuttia lisää pelikelloon ja Nissinen viimeisteli hattutempun siirtäen samalla Jipon jo 4-0 johtoon. Ilves loi parhaan maalipaikkansa aivan ensimmäisen puoliajan lopulla, mutta paluun kentille ja suoraan avaukseen toppariksi sairaana olleen Tuomas Kettusen tilalle tehnyt Elias Niskanen pelasti pallon kaksi kertaa maaliviivalta.
Ensimmäisen puoliajalla kotijoukkueen intensiteetti oli selkeästi parempaa kuin vierailija Ilveksen. Lisäksi kotijoukkueen pallollinen pelaaminen oli parempaa kuin kertaakaan tällä kaudella aikaisemmin. Puoliajalle siirryttiin Jipon ansaitussa 4-0 johdossa.
Toiselle puoliajalle Ilves nosti prässiää ylemmäksi joka vaikeutti Jipon pelin avaamista. Ilves painoi toisen puoliajan alun hyökkäyksiä kohti Jipon maalia, mutta laadukkaille maalipaikoille se ei kuitenkaan onnistunut pääsemään Jipon puolustuksen siivottua kaikki irto pallot pois. Kotijoukkue pääsi puoliajan edetessä paremmin taas peliin mukaan. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin 69. minuutin kohdalla, kun Ilveksen maalivahti joutui kaatamaan rangaistuspotkun arvoisesti vaihdosta kentälle tulleen Oskari Koskisen. Rangaistuspotkun ampui varmasti maaliin Hokkasen tavoin laidalla koko ottelun hurjan määrän töitä tehnyt Niko Niemeläinen. Maali jäi myös ottelun viimeiseksi ja näin Jippo otti ansaitun 5-0 kotivoiton.
Kotijoukkue oli ottelussa täynnä onnistujia. Joukkueen puolustuspelaamisen aktiivisuus sekä sen intensiteetti olivat selvästi kauden parasta. Kaksinkamppailut keskialueella voitettiin poikkeuksetta Matias Kellokummun ja Väinö Häkin johdolla, jonka jälkeen pallon kanssa uskallettiin olla rohkeita ja pitää sitä omalla joukkueella. Puolustus pelin viimeisenä lukkona oli varmasti torjunut maalivahti Miikka Naumanen.
Seuraavan kerran JIPPO B pelaa Mehtimäen tekonurmella lauantaina 2.9 klo 12:00, kun vastaan tulee puhtaalla pelillä RoPS:n kanssa sarjakärjessä oleva SJK-j Seinäjoelta.