Jippo B aloitti B poikien ykkösen mollivoittoisesti kärsimällä tappion OTP:lle lukemin 1-2. Oliko sitten ensimmäisen ykkösen pelin jännitystä kun omaa peliä ei saatu käyntiin kunnolla koko pelin aikana.
Ottelu alkoi huonomalla mahdollisella tavalla OTP laitettua ensimmäisestä kulmasta pallon maaliin ottelun 4. minuutilla OTP:N Jere Tuomarannan toimesta.
Ensimmäisellä vartilla Jipolla oli suuria vaikeuksia saada omaa peliään käyntiin OTP karvatessa varsin korkealta ja kovaa. Vartin pelin jälkeen alkoi Jippo saamaan pelin juonesta kiinni ja loi myös vaarallisia tilanteita OTP maalille mutta OTP toppari osasto siivosi pallot pois varmalla otteella. OTP tilanteet ensimmäisellä jaksolla tulivat nopeista vastahyökkäyksistä mutta myös Jipon puolustus pelasi erinomaisesti ja enempiä maaleja ei nähty ensimmäisellä puoliajalla. Tauolle tilanteessa 0-1.
Toinen puoliaika alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinen. OTP sai vapaapotkun keskikentältä joka nostettiin Jipon maalin eteen josta OTP Kasper Paananen pääsi loppujen lopuksi laittamaan pallon Jippo maaliin kun toista puoliaikaa oli pelattu vain 3 minuuttia.
Kun toista puoliaikaa oli pelattu noin vartti pääsi Väinö Häkki nokkakkain OTP maalivahdin kanssa oman pelaajaan huonosta palautuksesta maalivahdille eikä Vänä erehtynyt vaan kavensi tilanteen 1-2. Jippo loi tämän jälkeen vielä muutamia tilanteita OTP maalille mutta tuloksetta ja ottelu päättyi vieras voittoon 1-2.
Jipon osalta ottelu oli hermostunutta palloilua eikä välillä helpotkaan syötöt oikein löytäneet omia pelaajia. Lisäksi maalin tekosektoriin ei palloja oikein saatu pelattua ja vastustajan puolustuslinjaa murtavat syötöt olivat heikkoja.
Tästä kuitenkin jatketaan seuraavaa otteluun joka pelataan Vaasassa 5.8 jolloin vastaan asettuu VPS-j.