JIPPO B1 – VJS 1-0 (1-0)
JIPPO B1 jatkoi hyviä esityksiä B YKKÖSESSÄ. Toinen voitto heti perään sarjassa VJS (Vantaa) kustannuksella 1 – 0. Näin ollen kahdella perättäisellä voitolla pojat nousivat jo putoamisviivan yläpuolelle. Nyt kun joukkue on saannut “sairaustuvan” melkein tyhjäksi ja pelaajia on tullut takaisin, niin “pelin palaset alkavat loksahtaa paikoilleen”. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli hyvää jalkapalloa. Toinen pelillinen asia on myös hyvä, se että “omissa” ei ole soinnut kahteen peliin. Tähän on syynä koko joukkueen hyvä puolustuspelaaminen sekä “kenttätasapaino” että puolustuslinjan tiiviys ja viimeisenä “lukkona” myös hyvä maalivahtipeli.
Mutta tekemistä on paljon ja mitään ei olla vielä saavutettu. Pelejä on kevään sarjassa vielä neljä ennen sarjataukoa ja YKKÖSEN sarjapaikasta on kova taistelu.
Peli alkoi tasaisesti keskikenttä pelillä. Pojat olivat kumminkin terävävämpiä 1v1 tilanteissa. Sitä kautta myös oma lyhytsyöttöpeli alkoi toimia. Päästiin muutamia kertoja “Boxin” sisään mutta “laukaukset jäi piippuun”. Sitten 18 min. Elias Niskanen katkoi hyvin keskikentällä ja voitti 1v1 tilaneteen. Siitä hyvä syöttö Markus Swhaneelle vasempaan laitaa, joka löysi keskeltä Väinö Häkin. Vänä vei pari VJS pelaajaa kahville ja laukoi pallon oikeaan alanurkkaan. Hyvä vasta- hyökkäys ja pelimiehen maali ja tauolle mentiin 1-0 johdossa.
Toiselle puoliajalle painotettiin “työhaalareiden ja työhanskojen laittamista päälle”. Peli kestää 80min. Pitää jaksaa vain tehdä töitä kokoajan ja lopussa vielä taistella JIPPO sydämellä. Pojat myös tekivät “haalarihommia”, vaikka toinen puoliaika olikin pelillisesti huonompi kuin ensimmäin niin lopputulos 1-0 oli ansaittu.
Seuraava peli on vieraissa La 11.6 klo 16:30 JoKI/PKKU yj – JIPPO B1(Mäntsälässä)