Kouvolasta tuliaisina 3pistettä. KJP/yj-JippoB 1-5 (1-2)
Loistavissa olosuhteissa pelattu ottelu päättyi ensimmäisen puoliajan vaikeuksien jälkeen lopulta selkeään
Jipon voittoon numeroin 1-5 (1-2)
Jippo oli ensimmäisellä puoliajalla vaikeuksissa osittain vastustajan aktiivisen prässin, mutta suurilta osin oman haluttomuutensa takia. Ensimmäinen Jippo maali nähtiin Roni Takapuron toimesta 13. Minuutilla. KJP tuli tasoihin 30. Minuutilla hienolla laukauksella. Vielä ennen puoliaikaa 36. Minuutilla Väinö Häkki laukoi Jipon 1-2 johtoon. Ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuudessaa todella sekavaa pelaamista Jipolta, vaikka varsinaista hätää joukkueella ei missään vaiheessa ollutkaan.
Toiselle puoliajalle saapui keskittyneempi vierasjoukkue. Väinö Häkki lisäsi Jippo johdon 1-3, kun toista puoliaikaa oli pelattu 4.minuuttia. Vahvasti vaihdosta kentälle tullut Konsta Kokko lisäsi Jippo johdon 1-4 52. Minuutilla. Toinen puoliaika oli lopulta täysin Jipon hallintaa. Väinö Häkki viimeisteli kolmannen maalinsa 61. Minuutilla, maali jäi myös pelin viimeiseksi. Lopputulos kirjattiin siis Jipolle 1-5.
Joukkue meinasi tehdä tänään ottelusta itselleen todella vaikean. Pelaajille, valmentajalle kuin myös taustoille kuitenkin hyvä muistutus siitä, että yhtään ottelua ei pysty voittamaan ennen alkuvihellystä. Seuraavan kerran joukkue pelaa sunnuntaina 14.5 Mehtimäen Tekonurmella klo 14:00, jolloin vastaan asettuu JJK/2 Jyväskylästä.