OTTELURAPORTTI: ToU yj. -JIPPO B 1-3 (0-1)
JIPPO B:n juniorit päättivät voitokkaasti B poikien kakkosdivarin tänään Toivalassa jossa joukkue voitti sarjan viimeisen ottelun lukemin 1-3.
Ottelun alku meni tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden luodessa muutamia tilanteita vastustajan maalille. Ottelun ensimmäisen jakson puolen välin jälkeen Jippo otti ottelussa kuskin roolin ja 28 minuutilla Konsta Kokko pääsi läpi hienon syöttö rallin jälkeen ja teki hallitusti tilanteeksi 0-1. Myös tauolle mentiin näissä lukemissa vaikka Jippolla oli lähes puolenkymmentä läpiajoa ennen puoliaikaa sekä yksi missattu rankkari.
Toinen jakso jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi, Jipon hallinnassa. Kun toista puoliaikaa oli pelattu noin viisi minuuttia voitti puoliajalla vaihdosta kentälle tullut Roni Takapuro kaksinkamppailun maalin edessä ja siirsi pallon maaliin vastustamattomasti ja tilanteeksi 2-0.
Noin kymmenen minuutia edellisestä maalista pääsi Roni Takapuro karkuun ToU puolustukselta mutta häntä rikottiin 4-5m ennen rangaistualueen rajaa ja siitä seurauksena tulleen suoran vapaapotkun pamautti maalin vasempaan yläkulmaan Yasir Cumar Aloso niin että maalivahti ei ehtinyt sanoa kissaa. Tilanne näin tilanne oli jo 3-0.
Tämän jälkeen ottelu oli käytännössä ohi ja loppu olikin vain pelailua. ToU pääsi kuitenkin vielä kaventamaan vielä tilanteeksi 1-3 61 minuutilla hienolla kaukolaukauksella puolustuksen menetettyä pallon noin 20m päässä Jippo maalista.
Viimeinen vartti oli kokolailla Jipon hallintaa vastustajan väsyessä lämpimässä kesäillassa kun taas Jipon pojilla riitti jalkoja ottelun loppuminuuteille saakka joten talven rapputreenit eivät olleet turhia.
Lopputulokseksi jäi 1-3 ja Jipolle puhdas sarja kakkosdivarissa ilman ainoataan pistemenetystä.
Tästä on hyvä jatkaa syksyn B poikien ykkösdivariin pienen tauon jälkeen jossa vastus kovenee takuu varmasti.