fbpx

JIPPO solmi vielä juuri kauden kynnyksellä viimeisen pelaajasopimuksensa. Brasilialainen 185 senttimetriä pitkä puolustaja Victor de Paula (27) päätyi tekemään sopimuksen testijaksonsa päätteeksi. Kun pelilupakin ehti vielä sarjakauden avaukseen, on de Paula ehtinyt pelaamaan JIPPOn riveissä jo kaksi ottelua testijaksolla pelattujen pelien lisäksi.

Ennen Suomeen saapumistaan kaudeksi 2017-2018 de Paula kiersi brasilialaisia junioriseuroja ja kävi myös piipahtamassa Kreikassa. Suomessa Victorin ensimmäinen seura oli Mikkelin Pallo-Kissat, jossa hän pelasi Kakkosta -samassa lohkossa JIPPOn kanssa. Tuolla kaudella hän oli mikkeliläisten puolustuksen vakiokalustoa kesäkuun loppuun saakka pelaten yhteensä 11:ssä ottelussa 807 minuuttia, kunnes loukkaantuminen päätti kauden. Seuraavaksi kaudeksi de Paula siirtyi HJK Klubi 04:än pelaten kauden aikana kuusi kertaa täydet minuutit. Kaudeksi 2019-2020 de Paula siirtyi helsinkiläisen Atlantiksen riveihin, jossa hän pelasi tähän asti isoimmat minuutit Suomessa ollessaan. Viime heinäkuun lopussa de Paula siirtyi takaisin tuttuun seuraan, Mikkelin Pallo-Kissoihin, ja oli isossa roolissa täksi kaudeksi Kolmoseen tippuneen seuran puolustuksessa.

Suurimmiksi vahvuuksiksi de Paula mainitsee fyysisen pelin. “Olen fyysisesti vahva pelaaja, joten pääpeli ja 1 vs. 1 -tilanteet ovat vahvuuksiani. Pääpelipaikkani on toppari, mutta parin edellisen kauden aikana olen pelannut myös kutospaikkaa puolustavana keskikenttäpelaajana.” JIPPOn historian ensimmäinen brasilialaishankinta on sopeutunut joukkueeseen mainiosti. “Tähän asti kokemani perusteella seura on yksi ammattimaisista ja organisoiduimmista, missä olen pelannut. Ilmapiiri pelaajien ja seurahenkilökunnan keskuudessa on loistava. Mielestäni joukkueella on potentiaalia saavuttaa seurayhteisön asettamat tavoitteet!”

Victorin otteita pääset seuraamaan Joensuussa seuraavan kerran kotiavauksessa, joka pelataan sunnuntaina 15.5. Atlantista vastaan. Tuohon otteluun ja kaikkiin muihinkin kauden kotimatseihin pääset kätevimmin, kun ostat kausikortin verkkokaupastamme!

Kuva: Mikko Kalavainen