Jippo otti eilen sateisella Mehtimäen tekonurmella voiton Kurkimäen Kisasta lukemin 3-1 (1-0). Ottelu oli Regions` Cupin 4. kierrosta ja voiton myötä Jippo eteni cupissa 5. kierrokselle ja 16 parhaan joukkoon. Jipon maalit merkattiin Elias Tolvaselle, Aapi Helvelahdelle ja Aleksi Nissiselle.
Ottelu alkoi Jipon osalta edellisen ottelun tavoin hyvin, sillä ensimmäinen maali nähtiin jo 5 minuutin pelin kohdalla. Teemu Hallikaisen antaman kulman seurauksena vastustaja joutui rikkomaan Miko Mäkirinnettä rangaistualueen sisällä pilkun arvoisesti. KuKi:n maalivahti Joonas Partanen torjui Elias Tolvasen yrityksen eteensä, mutta Tolvanen itse siirsi paluupallon maaliin. Maalin jälkeen pelin kulku oli se, että KuKi hallitsi palloa omalla kenttäpuoliskollaan ja Jippo puolusti tiiviisti. Asetelma oli Jipon mieleen, eikä vastustaja päässyt murtautumaan pelaamalla maalipaikoille koko ensimmäisen jakson aikana. KuKi sai kuitenkin erikoistilanteista kaksi vaarallista hässäkkää Jipon maalille, mutta puolustus Paavo Jarvan johdolla hoiti hommansa pitäen maalin puhtaana. Jippo sai muutamat paikkansa riistojen seurauksena, joista mainittakoon Jere Kähkösen pääseminen nokikkain maalivahdin kanssa oman riistonsa jälkeen.
Toinen jakso alkoi koleissa olosuhteissa kotijoukkueen osalta huonosti, sillä KuKi alkoi luoda painetta Jipon maalille heti alusta lähtien. Vierasjoukkue alkoi heittää palloa enemmän ristiin, mutta ne eivät tuottaneet tulosta. Pelikellon näyttäessä 53 minuuttia KuKi tuli ottelussa tasoihin. Keskialueen riiston seurauksena etukäteen vaaralliseksi tiedetty Toni Kouvalainen pelattiin keskeltä läpi ja hän sijoitti pallon Jarvan käsien kautta maalin takanurkkaan. Maalin jälkeen KuKi loi painetta keskitysten muodossa oman vasemman laitansa kautta, mutta ilman tulosta. Jippo ei saanut pallollista peliään käyntiin toisenkaan jakson aikana haluamallaan tavalla, mutta hyökkäyksiä luotiin kuitenkin säännöllisesti suoraviivaisilla palloilla linjan taakse. Ajassa 71 minuuttia vastustaja joutui rikkomaan hyvän ottelun pelannutta Kähköstä rangaistusalueen oikealla puolella. Hallikainen toimitti tilanteesta tuomitun vapaapotkun maalille, jossa ensimmäisenä palloon ehti tilanteeseen noussut Aapi Helvelahti siirtäen puskullaan Jipon ottelussa uudestaan johtoon. Maalin jälkeen KuKi ei saanut enää kunnon kiriä aikaiseksi, sillä etenkin kentälle vaihdetun Aleksi Nissisen juoksuvoiman myötä Jippo sai paineen useasti vastustajan päätyyn. Sama mies olikin lisäajalla lopullisesti ottelun ratkaisseen 3-1 maalin takana. Nissinen riisti pallon topparilta ja kirmasi läpi laukoen pallon kohti maalivahtia. Pallo kimposi kuitenkin vielä Nissisen ulottuviin ja hän pääsi liukumaan Jipolle kolmannen osuman. Näihin lukemiin ottelu myös päättyi.
Jippo halusi ottelusta jatkopaikan ja sen se myös sai. Jippo hallitsi peliä ensimmäisellä jaksolla tiiviin puolustustamisensa kautta, vaikka pallo vastustajalla usein olikin. KuKi pääsi toisen jakson alkupuolella ottelussa niskan päälle luoden myös tilanteita, mutta Helvelahden voittomaalin jälkeen peli kääntyi Jipon haltuun. Kotijoukkueen onnistujista mainittakoon keskikentän keskellä paljon pallossa ollut Sauli Kettunen, sekä vaihdosta raketin lailla kentälle sännännyt Aleksi Nissinen. Regions` Cupin 5. kierros arvotaan 6. kesäkuuta ja se tulee pelata viimeistään 2. heinäkuuta. Nyt Jippo siirtää katseensa ensi viikon sunnuntain kotiotteluun FC Vaajakoskea vastaan, joka pelataan Keskuskentällä.

Avaus:
Henkilön JIPPO Joensuu kuva.
Vaihdot:
61′ Aapo Makkonen -> Nelson Appiah
66′ Erkka Sjöblom -> Aleski Nissinen