fbpx

JIPPO on solminut pelaajasopimuksen Toivalan Urheilijoiden kasvatin Santeri Saarenkunnaksen (24) kanssa. Santeri on pelannut kaksi edellistä kautta JIPPOssa Kakkosessa viimeistellen keskikentän eri rooleista mukavat kahdeksan maalia. Ennen JIPPOon siirtymistä ja kautta 2019 erittäin juoksuvoimainen Santeri pelasi viisi kautta Kuopion KuFussa, mutta fysioterapeutin opinnot toivat miehen Joensuuhun. Nyt opinnot on kuitenkin saatu päätökseen ja elämässä alkaa miehelle uusi vaihe: työelämään siirtyminen ja Ykkösessä pelaaminen.

– Hyvältä tuntuu, että saan jatkaa tulevan kauden JIPPOn mukana ja pääsen kokeilemaan, mitä on pelata Ykkösessä. Tänä vuonna joutuu tekemään huomattavasti enemmän joukkueena hommia pärjätäkseen ja haastaakseen suurempia seuroja. Itselläni on hyvä luotto joukkueeseen, että jokainen kiristää ruuvia harjoittelussa. Ainakin valmennustiimi on tehnyt sen selväksi ja verraten viime vuoden aloitukseen, ruuvi on kiristynyt.

– Itselläni tulee olemaan mielenkiintoinen vuosi, kun sain opinnot purkkiin ja pelailun ohella täytyy/saa mennä ihan ihka oikeisiin töihinkin. Sen takia odotan, että suoritan kauden ilman loukkaantumisia ja kehittyisin jälleen pari napsua paremmaksi pelaajaksi. Siinä sivussa uskon saavani myös peliaikaa Ykkösessä, mutta ensi kausi sen sitten näyttää. Vahvuuteni pelaajana on, että minua pystyy peluuttamaan monessa eri roolissa riippuen joukkuetaktiikasta. Onhan minulla myös ihan ok hapenottokyky, joten kyllä minä myös juosta jaksan.

– Vahva suositus kaikille, että kannattaa tulla kahtomaan, kun suurseurojen starat ihmettelevät Mehtimäen nurmen samettisuutta. Tietenkin mikäli maailman tilanne sen sallii.

TERVETULOA ensi kaudelle Santeri! Mikäli tämän koosteen kohdasta 4.45 löytyvän maalin näkeminen myös ensi kesänä kiinnostaa, niin KAUSIKORTTI haltuun täältä!

Artikkelin kuva Väinö Leppänen