Sauli Kettunen Jipossa myös kaudella 2018

Sauli Kettunen onnistui keskikentän keskellä. Kuva: Marko Pennanen.

Jippo on solminut tärkeän jatkosopimuksen, kun menneelle kaudelle Jippoon paluun tehnyt puolustajana parhaiten viihtyvä Sauli Kettunen (27) jatkaa punapaidoissa myös kaudella 2018. Kaudella 2017 Kettunen otti pelipaikan hieman yllättäen Jipon keskikentän keskeltä ja tekikin sen tyylillä: mies pelasi täydet minuutit kaikissa sarjaotteluissa, kaikissa Region’s Cupin otteluissa sekä myös joka ainoassa harjoitusottelussa. Kettunen riisti paljon palloja, mutta onnistui hyvin myös pallollisessa pelissään.

– Viime kaudesta jäi hyvät fiilikset, vaikka pelipaikka olikin vieras. Ainoa tavoite oli saavuttaa nousu ja siksi lähdin vuosi sitten mukaan. Omaan kauteen olen melko tyytyväinen, sillä sain pelata terveenä isossa roolissa koko kauden. Kehitettävää jäi mielestäni kuitenkin sekä henkilökohtaisesti, että joukkueenakin. Pallollisessa pelissä pitää kehittää pelin rytmittämistä ja pallosta huolehtimista. Viimeiselle kolmannekselle tarvitaan ripaus lisää luovuutta ja huolta viimeisiin ratkaisuihin. Tilaa ja aikaa on Kakkosessa vähemmän, joten palloa pitää myös liikuttaa nopeammin. Joukkueessa on hyvä henki päällä, joten mielellään jatkan mukana. Vaikka viime kauden loppumisesta on vain muutama viikko, niin kyllä tässä jo innokkaasti odottaa tulevaa kautta, analysoi Kettunen mennyttä ja tulevaa.

Kettunen on Lehmon Pallon kasvatti, mutta  siirtyi Jipon toimintaan jo vuonna 2002. Kettuselle on kertynyt 9 Ykkösen ja 74 Kakkosen ottelua, joten hän tuo myös kokemusta jo valmiiksi ylemmiltä sarjatasoilta. Kettunen on hyvä esimerkki siitä, kuinka pelaaja hoitaa jokapäiväiset asiansa ammattimaisesti. Tervetuloa Jippoon myös kaudelle 2018 Sale!

Kettusen sopimuksen myötä Jipolla on kasassa 10 pelaajasopimusta kaudelle 2018.