JIPPO hallitsi avausottelua JPS:a vastaan selvästi, mutta joutui lopulta tekemään täyden työn avauspisteiden eteen. JIPPO selvisi lopulta JPS:n loppuhetkien painostuksesta, ja otti kolme pistettä avausottelusta maalein 2-1 (0-0). JIPPO-maaleista vastasivat Teemu Hallikainen ja Eemi Porento.
Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hieman hermostunutta peliä molemmilta joukkueilta. JIPPO hallitsi puoliaikaa kuitenkin kokonaisuutena selvästi, ja loi kolme erinomaista maalipaikkaa, jotka eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta. Hallikaisen ja Olli Muttosen yritykset kilpistyivät ylärimaan, ja Elias Tolvasen laukaus hyvästä paikasta jäi torsoksi. JPS puolestaan ei ensimmäisellä jaksolla pystynyt juuri vaaratilanteita luomaan muutamaa terävää vastahyökkäystä lukuunottamatta.
Ensimmäisen jakson loppuhetkillä nähtiin ikävä tilanne, jonka seurauksena Muttonen loukkaantui. Hänen polvensa vääntyi tilanteessa, ja pahimmillaan mies on koko kauden sivussa. Tilanne tarkentuu lähipäivinä. Muttosen tilalle puoliajalle vaihdettiin Eemi Porento.
JIPPO tuli toiselle jaksolle erittäin pirteästi, ja onnistuikin maalinteossa heti jakson alkuun. Tolvanen murtautui läpi oikealta, ja tarjoili takaviistoon Hallikaiselle. Hallikainen laukoi JIPPO:n vapauttavaan johtoon, ja lisää seurasi jo muutaman minuutin kuluttua: kulmapotkun jälkitilanteessa Topi Sormusen yritys näytti jo käyneen maalissa, mutta viimeistään Porennon sijoitus rangaistusalueen rajalta painui verkon perukoille. Näin JIPPO siirtyi nopeaan tahtiin kahden maalin johtoon.
Tämän jälkeen näytti siltä, että JIPPO marssii selvään voittoon, sillä joukkue loi vielä useita hyviä maalitilanteita. Tällä kertaa ne eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, ja vajaa vartti ennen loppua tilanne muuttui täysin. JPS:n Jaakko Laitila karkasi vastahyökkäyksestä läpiajoon, ja viimeisteli varmasti JPS:n avausmaalin.
JPS sai maalista rutkasti lisää virtaa, ja viime hetket mentiinkin vierasjoukkueen komennossa. Pelikellon näyttäessä jo täyttä aikaa pääsi JPS:n pelaaja puskemaan täysin vapaasti pilkun kohdalta, mutta muutenkin hienon ottelun pelannut Paavo Jarva venyi upeaan torjuntaan. Näin JIPPO selvisi lopulta turhankin jännittäväksi menneestä lopusta, ja avasi kauden voitolla.
Seuraavan kerran JIPPO pelaa jo torstaina Koillispuistossa, jossa edessä on kauden ensimmäinen paikallisottelu SC Riverballia vastaan. Ottelu alkaa klo 18:30.

JIPPO – JPS 2-1 (0-0)
50′ 1-0 Teemu Hallikainen
56′ 2-0 Eemi Porento
77′ 2-1 Jaakko Laitila
JIPPO: Paavo Jarva; Jere Simanainen, Topi Sormunen, Aapi Helvelahti, Tuomo Tolonen; Johannes Mononen; Teemu Hallikainen, Eetu Koistinen, Olli Muttonen (46. Eemi Porento), Aapo Makkonen (82. Jere Kähkönen); Elias Tolvanen