Jippo pelasi eilen perjantaina viimeisen ottelunsa ennen sarjataukoa Kurkimäen Kisan vieraana. Ottelu päättyi maalittoman ensimmäisen jakson jälkeen Jipon hienoon vierasvoittoon lukemin 0-4 (0-0). Jipon maalintekijöinä olivat Elias Tolvanen kahdesti, Zakaria Abahassine ja Aapo Makkonen.
Ottelu pelattiin Kurkimäen kentällä, joka tarjosi kapeuden takia lähtökohtaisesti hieman vaikeammat olosuhteet pallolliseen peliin. Ensimmäisellä jaksolla ei maalipaikoilla mässäilty, vaikkakin Jippo hienokseltaan vei peliä. Noin puolen tunnin pelin kohdalla Elias Tolvanen karkasi laidalta puolittain läpi, mutta maalivahti veti tässä tilanteessa pidemmän korren. Myös KuKi pääsi kokeilemaan Jukka Janhusen laukauksen ja Miika Pasasen puskun myötä Paavo Jarvan vartioimaa Jippo-maalia, mutta tuloksetta. Ensimmäinen puoliaika oli rikkonaista peliä pääosin keskialueella.

Toisella jaksolla kentälle syntyi enemmän tilaa lähinnä kotijoukkueen väsymisen myötä. Jippo sai otteen pelistä, ja ottelu ratkesi käytännössä viiden minuutin aikana. Ensin Elias Palpatziksen ja Zakaria Abahassinen esityön jälkeen Tolvanen sijoitti pallon taka-alakulmaan ajassa 50 minuuttia. Heti perään ajassa 53 minuuttia Miko Mäkirinne ja Abahassine pelasivat Tolvaselle vastapallon noin 10 metriin, josta sama alakulma soi toiseen otteeseen. Kolmas maali syntyi ajassa 55 minuuttia Mäkirinteen keskitettyä palloa Abahassinen jalkaan viiden metrin rajalle. Tämän jälkeen pelin voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä, vaan Jippo vyörytti hyökkäyksiä molempien laitojen kautta KuKi-maalille. Lopussa kentälle vaihdettu Aapo Makkonen pääsi viimeistelemään kauden ensimmäisellä osumallaan Jipolle loppunumerot 0-4.
Tämä ottelu tiedettiin Jipon leirissä hyvin vaikeaksi ja Kurkimäki potentiaaliseksi paikaksi menettää pisteitä. Jälleen kerran toisen jakson suvereeni esitys toi kuitenkin Jipolle tärkeän voiton. Jippo jää nyt 2,5 viikon mittaiselle ottelutauolle, jonka aikana harjoituksista on taukoa 10 päivää. Alkukauden Kolmosessa voidaan sanoa olleen onnistunut, sillä Jippo on voittanut pelaamistaan otteluista seitsemän ja pelannut yhden tasan. Nyt on aika vetää peleistä hetki taukoa ja ladata akkuja syyskierrosta kohti.

Avaus:

Vaihdot:
60′ Markus Swahne -> Aleksi Nissinen
75′ Elias Tolvanen -> Aapo Makkonen
82′ Zakaria Abahassine -> Erkka Sjöblom
90′ Jere Kähkönen -> Nelson Appiah