Jipon kausikortit Kakkosen tulevalle kaudelle 2018 ovat tulleet myyntiin tänään perjantaina 1. joulukuuta. Hyppää mukaan JIPPO-perheeseen ja nouda oma korttisi joko Jet Set Bar -sporttibaarista (Kauppakatu 35), Mihailin Tavernasta (kreikkalainen ravintola, kauppakeskus Iso Myy) tai tilaa Jipon nettikaupasta. Mikäli ostat korttisi joulukuun 2017 aikana, niin saat Jipon kaulahuivin kaupan päälle (etu 20e)!
Jipon kausikortilla pääset kokemaan paikan päälle, kuinka paikallinen jalkapallo parhaimmillaan tällä hetkellä Joensuussa voi. Joukkueena JIPPO haluaa tarjota sinulle tunnetta, tahtoa ja taistelua jokaisessa ottelussaan. Seurana otamme sinut avosylin vastaan ja teemme asioita viihtyvyytesi eteen. On joukkue ja on yleisö, mutta yhdessä ME olemme yhteisö. Me olemme JIPPO Joensuu, nähdään kentillä!
 
Kausikorttilaisten edut yhteistyökumppaneiltamme (etuja voi tulla lisää, niistä infotaan Jipon sosiaalisessa mediassa ja kotisivuilla):
Jet Set Bar: pelipäivinä opiskelijaedut (sarja-, harjoitus- ja Cupin pelit)
Viihdemaailma Ilona: ilmainen sisäänpääsy ennen klo 24.00 1+1 hlö (poislukien erikoisillat)
Gloria: ilmainen narikkamaksu 1 hlö koko illan (norm. 2,5e)
Pub-pizzeria Gaude: pizzat opiskelijahinnoin ja juomat Klubihinnoin
Mihailin Taverna: ruoka-annokset -10%
Intersport: tekstiilit ja kengät -5%
 
Jipon kausikortit kaudelle 2018:
VIP-kausikortti 140e
Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin sekä VIP-tilan ohjelmaan ja tarjoiluun Kakkosen ja Suomen Cup:n otteluissa.
Kausikortti 70e (kuvassa)
Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin. (Kakkonen ja Suomen Cup)
Kausikortti, alennusryhmät (opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varusmiehet/lapset 7-15v.) 50 €
Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin. (Kakkonen ja Suomen Cup)