Kakkosen sarjaohjelma julki – Jipon kotiotteluiden pääpelipäivä lauantai

Jippo pelaa kauden 2018 kotiottelunsa katsojien toiveiden mukaisesti pääosin lauantaisin.

Miesten Kakkosen kauden 2018 otteluohjelma on nyt julkaistu. Jipon kausi Kakkosessa alkaa lauantaina 28. huhtikuuta kotiottelulla, johon vastustajaksi saapuu toinen sarjanousija Laajasalon Palloseura (LPS). Jipon kausi päättyy sen sijaan vierasotteluun 29. syyskuuta Nurmijärven Palloseuraa (NJS) vastaan.

Jipon tavoitteena oli saada seurakyselyn toiveiden mukaisesti mahdollisimman paljon kotipelejä lauantaksi ja siinä onnistuttiinkin varsin hyvin. Helatorstain (10.5.) MP-kotipeliä lukuun ottamatta kaikki kotipelit pelataankin lauantaina. Jipon vierasottelut jakaantuvat hieman useammalle päivälle, mutta niissäkin pääpelipäivä on lauantai.

Jipon toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen on pääosin tyytyväinen kauden 2018 otteluohjelmaan.

– Otteluohjelma on päällisin puolin juuri sitä mitä seurassa toivoimmekin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Yritimme muun muassa loppuun asti saada kannattajien toivomaa rokkipeliä toteutumaan Ilosaarirock-viikon torstaille, mutta useista yrityksistä huolimatta emme onnistuneet vaihtamaan peliä kyseiselle päivälle muiden seurojen kanssa. Kokonaisuudessaan katsojien toiveita on kuitenkin kuunneltu, joten toiveissa on, että ihmiset löytävät sankoin joukoin kotiotteluihin.

Miesten Kakkosen A-lohko pelataan 12 joukkueen kesken kaksinkertaisena sarjana, jossa jokaiselle joukkueelle tulee 22 ottelua. Sarjan päätyttyä kolme viimeistä tippuu Kolmoseen ja sarjan voittaja pääsee karsimaan Ykköseen noususta muiden Kakkosen lohkovoittajien ja parhaan lohkokakkosen kanssa.

Kauden 2018 Jippo-kausikortit ovat myynnissä Jipon nettikaupassa, Mihailin Tavernassa ja Jet Set Barissa. Lisätietoa kausikorttien hinnoista ja eduista saat tästä.

 

Kotiottelut 2018:

La 28.4. JIPPO – LPS

To 10.5. JIPPO  – MP

La 19.5. JIPPO – Gnistan

La 26.5 JIPPO – PEPO

La 9.6. JIPPO – FC Vaajakoski

La 30.6. JIPPO – NJS

La 7.7. JIPPO – MyPa

La 28.7. JIPPO – PK K-U

La 18.8. JIPPO – JäPS

La 1.9. JIPPO – MiPK

La 22.9. JIPPO – FC Viikingit

 

Vierasottelut 2018:

La 5.5. MyPa – JIPPO

Su 13.5. PK K-U – JIPPO

La 2.6. JäPS – JIPPO

Su 17.6. MiPK – JIPPO

Ke 20.6. FC Viikingit – JIPPO

Su 22.7. MP – JIPPO

La 4.8. Gnistan – JIPPO

Su 12.8. PEPO – JIPPO

La 25.8. FC Vaajakoski – JIPPO

La 15.9. LPS – JIPPO

La 29.9. NJS – JIPPO